Хора! Аз пак ще ви го кажа, но засега май само madsatbg ме чува
Може да не разбирам от електроника, но виждам някои важни неща в това устройство, които са маскирани зад схеми и тоци. Например:
1. Ротор в това конкретно устройство трябва, защото има допълнителен ефект, пряко свързан с оргонната поляризация на постоянните магнити. При такава индукция има и хладен ток - а точно той зарежда в + акумулатора, не нормалния. С нормален КПД над 1 няма никъде - и в склада няма!
2. Транзисторите са спомагателни неща и според мен основно работят по саморазвъртането на ротора и после по хладната компонента. Мерил съм какво излиза в генератора като хладен ток и откъде и го знам
твърдо. Добре че ми изгоря бушона та го видях... Завъртян с ръка леко - няма никой, след примерно 150-200 оборота вече се появява енергия и на 300 има добър добив на хладно ел. /контактно, в плюса на изхода и на сърцевината на бобината/. Проста работа, айде въртете с променливи обороти с моторче и пипайте с пръст за да видите какво ще усетите там. На минуса естествено няма никой - при всякакви обороти.
3. Като развъртиш ротора с моторче - и пикове ще си има, както и всичко друго, само дето добивът ще е многократно повече защото зависи от оборотите. При нормален Бедини генератор са 300-350/мин, но при 1500 оборота какво мислите ще стане с КПД??? Ако е здрава конструкцията разбира се и не се разлетят магнити навсякъде
4. Обработка на магнитите с ВН и ВЧ импулсен ток, неодимови магнити, а предполагам и намотки от еди какъв си вид /правим го в момента и не е ясно още ще има ли файда/ ще вдигнат КПД-то до небесата. Изхвърлете тая електроника дето гори и прави проблеми - на Тесла не му е била нужна, не ви трябва и на вас.
5. Дано пък някой ме чуе сега - написал съм ви го в прав текст, за да не кажете че си пазя инфото само за мен
То и с оптимизаторите ми беше така, ама някой направи ли ги? Май не. Така че, айде поне тук да има някаква полза от това дето го говоря. Надеждата ми е в няколко души - Гого, Скелета, Мадсатбг и още един-двама дето не пишат, но четат и работят... Ние тук с колегата ми ще направим подобренията в изделието - но повече глави събрани заедно дават съответно повече акъл. Ако имат по принцип де
Поздрави