bobokom, в постовете ти има явно изразена тенденциозност.
Асене, а ти знаеш ли, че твойте неща не са съвместими със зареден с Бедини акумулатор? Човек който си е заредил акумулатора с Бедини е реализирал икономия след като е махнал кутийките, преди това не имал икономия, а обратното.
Аз все още съм убеден, че от твоите неща не се реализира икономия и хората си дава парите на вятъра.
Това, че се е променил разходът на някого, макар и в минус, доказва, че ИМА ДЕЙСТВИЕ!
Всичко останало е въпрос на настройка и съвместимост, то е ясно!
Все едно да опиташ да сложиш обикновена газова уредба на дизел или на инжекцион и да се чудиш що не става, аджеба?
Ще ти дам друг пример - аз съм с доказана дискова херния от 7 години. Има методи и терапии, които на някои действат добре, но приложени на други имат отрицателен ефект....е, аз съм от тях, но съм намерил пътя за себе си и сега нямам тези проблеми.
Асен също се е учил в движение при тези тестове, което не пречи да се трупат знания на базата на опита и грешката!
Колко повече ще я дъвчете тая тема?
caduceus, теб пък ще те помоля нещо - забелязал съм, че винаги, когато споменеш в някой от постовете си К1,К2 или К3, следват яростни негативи, затова просто не пиши за оптимизаторите в други теми, дори и да има връзка:)
Не знам дали се възприема като реклама (което е малко тъпо), но фактът, че това дразни съфорумците е явен. Не обсъждаме сега причините за това.