Мисля, че набарах господ за ташаците и то благодарение на Тюрен. Ето какво става в кондензатора. В книжката е даден пример, как се прави Електрет.
Най-простият начин да се направи електрет, е да се излее горещ, стопен восък между две метални плочи и да се установи висок волтов показател през плочите. С изстиването и втвърдяването на восъка, кристалната му структура се формира в условието на стреса от електрическото поле. След като восъкът изстине до стайна температура, двете метални плочи винаги ще имат волтов потенциал помежду си. Най-добрите видове восък за направата на електрет са пчелният восък и карнаубския восък.
И така. От книгата на Тюрен (нали ви казах да я изучите
) става ясно, че във втърдяващ се восък, можете да запечатате вълни. Лично съм имал наблюдения над тези страни свойства на восъка, които няма да споделя, по мои си причини. Какво става, когато се запечатат вълни в даден носител. Получава се подобие на оригинала!!! Първи закон в радиестезията е законът за подобията. Между две подобия се създава вълна!!! Двете подобия се привличат!!! Въздействайки на едното, въздействате и на другото!!! Между две подобия, преминава енергия!!!
И така, какво дефакто става в кондензатора. Тъй като в кондензаторът е създадено подобие на електричеството, то на принципа на вълновата катализа, в него се ПРИВЛИЧАТ електрони. Електроните са вълни господа, не са частици!!!
Бедини изобщо не знае какво става, това е истината.
В обикновения кондензатор, какво точно и как става, не ми е ясно, но за мен е факт, че там се получават вълнови фантоми на електричеството, които го привличат от ефира.
Помните ли устройствата на Кеше. Те са модел на планетите, т.е. техен фантом, вуду кукла
Това е тайната. Закона за подобията!