Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (11/202) > >>

jantar:
emm, защо държиш да управляваш мотора с тиристори?
Погледни в сайта на fairchild semiconductor драйвери и модули за управление на всякакви двигатели.
Мисля че може да намериш нещо подходящо :)

emm:
Колеги, благодаря за отзивите и много се радвам, че има и други хаховци като мен, които мислят по този начин.
Според моите тестове, един тиристор може да възпроизведе огромен разряд във бобина.
Проблема е във запушването на тиристора, със реле, не знам колко време ще изкара, а със транзистори, закъсняващият импулс за запушване на тиристора, се контролира по трудно спрямо оборотите.

GMG, с удоволствие ще чакам твоите резултати.

mzk, преди време си блъсках главата с подобна постановка и стигнах до извода, че магнитопровода трябва да се изработи от алумин, или от друг материал, който не реагира на магнит, а на ел.магнитно поле и по този начин ще се избегне, трудното навлизане на магнитите.

Успех на всички... ;D

mzk:
Е, неее.. точно идеята на управляващите намотки е неутрализирането на трудното навлизане. Затова в схемата от стр. 4 има допълнителен диск с оптрон, който следи преминаването и индуцира малко напрежение в управляващите намотки (роторните магнити се отблъскват или просто се улеснява преминаването им). Енергията от всички намотки се прибира обратно в акумулатора.

ПС: мислех си онзи ден за следната ситуация: (постоянен магнит) (щит на магнитни линии - електростатичен фарадеев кафез) (работна намотка). Целта е комутиране на ем поток чрез постоянно създаване на електромагнитен щит (регулиране честотата на високото на щита). Но не знам дали е възможно да стане, не съм запознат с материята.

jantar:
emm
ЗАРЕЖИ ТИРИСТОРИТЕ!Те са отживелица.
Сега има IGBT

emm:
jantar, питал съм на няколко места за тях, ама ме гледат опулено!

Извадка:
Подобряване комутационните свойства на MOS транзистори и IGBT

При мощните MOS транзистори, между сорса гейта има значителен паразитен капацитет(между 900 и 2000pF), а в отпушено и запушено състояние тока на гейта е само няколко nA. Драйверното стъпало трябва да може да работи с чисто капацитивен товар, което означава да осигурява бързо зареждане и разреждане с големи токове с малък постоянен ток.  Доброто решение за драйвера е той да има две части, осигуряващи поотделно работата на отворения и затворения ключ. Това се постига чрез противотактен емитерен повторител. При използването на противотактен емитерен повторител, лесно се постигат времена на превключване от порядъка на 50-100ns. Когато работната честота на ключовия стабилизатор е над 300kH G трябва да е с нискоомен източник на напрежение. Това налага в близост до драйвера да се свърже достатъчно добър филтриращ кондензатор. B MOS транзисторите не се наблюдава вторичен пробив или натрупване на токоносители, но има други проблеми. Първо превключването им е толкова бързо, че типичните паразитни индуктивности на трансформатора и монтажа обуславят големи отскоци на напрежението, които могат да ги повредят. За намаляване на скоростта на превключване се препоръчва да се свърже резистор последователно на G. Съпротивлението му не трябва да надхвърля 50W тъй като между D и G има динамичен капацитет 80-150 pF. При значителен изходен импеданс на драйвера се получават паразитни осцилации на MOS транзистора по време на включване и изключване.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия