Здравейте колеги!
Отдавна не съм писал нищо по въпроса. Бедини генератор.
Като изчетох какво пишат някои от вас.
Голям смях.
Никога не бих писал за нещо което не ми е ясно.Та това е смешно и тъпо.
Въпреки, че моя генератор е съвсем различен от на Бедини не зная защо още го наричате Бедини?
Явно това е някакво клише.Колеги който са си купили от Бедини генератор ми казаха, че той не може да прави това което прави моя.Сега правят моя.
Много писане и много мнения и накрая пак сте там от където сте и тръгнали.
Това, че схемата е същата и, че има бобини не означава нищо.
Това, че се върти не означава, че и работи.
И автомобилите си приличат, но са много различни въпреки, че имат по четири колела, кормило,педали и ....
Само, че са абсолютно различни.Нали?
Май нихилизма набит в главите на нас Българите е в повече и на някои егото им е по голямо от самите тях.
Аз направих наистина работещ генератор.Показах всички чертежи, схеми и пълни обяснения за да може всеки който е поне малко в час да си го направи и въпреки това КОМПЕТЕНТНИТЕ ВСЕЗНАЕЩИ СПЕЦИАЛИСТИ
продължават да пишат простотии..
Чудно ми е и как определяте кой е копетентен?Това, че някой отдавна се занимава с това и пише много не означава, че е в час.Важно е и какво е направил и дали това което е направи върши нещо освен демо средство.
Та кой е компетентния?
Щом има такива компетентни нека се опитат те да обяснят как може да се зареждат едновременно 100-500Ач батерии оловни и паралелно включени към тях литиеви и никел метал...и каквито си искате.Та дори и сребърни.
Как се зарежда батерия от която се консумира в същия момент 5-10А и това не повлиява въобще захранването на генератора и зарядния ток на батериите.Без значение колко батерии се зареждат едновременно и без значение какви са батериите.Та нали литиевите батерии без контрол се унищожават? :)ЕТО ТОВА Е ДОБАВКАТА.ТОВА Е ЕНЕРГИЯТА ОТ ЕТЕРА.
И стига с тия експерименти с 5-7-20 Ач батерии.Та това е не сериозно.Моя генератор такива батерии ги зарежда за минути.И не само това, но и след това работят много по дълго.
За това, че колите с батерия заредена от генератора ми и то без да ги разреждам и зареждам с конвенционално зарядно както обяснява Бедини работят по тихо и по икономично.Как ще го обясните вие ВСЕЗНАЕЩИТЕ.
Просто трябва да кажат тези ВСЕЗНАЕЩИТЕ, ЧЕ НИЩО НЕ ИМ Е ЯСНО.
И да не пишат глупости.
Тъй наречената хладна енергия не е една.Това са различни енергии които се добиват от етера, ефира или както там го наричате.
Нека тези които си мислят, че са в час и пишат толкова компетентно да дойдат и сами да видят и измерват и тогава да пишат пак.Ако го проумеят де.
Защото според мен те просто нищо не знаят за това.
Гадно е, но е факт.Всеки е добре дошъл.За целта де.
Само, че всичко което правят ще го снимам и покажа на всички.
Май тези.КОМПЕТЕНТНИТЕ СА СИ ПРОСТО ТРОЛОВЕ.
Нека престанем с тези глупости и да правим каквото трябва за да постигнем необходимите резултати.
Поздрави и успехи на работещите колеги.
Има и такива.