Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

Bedini

<< < (144/202) > >>

az_skeleta:
Б*йти и зора май**. 3 страници глупости само защото Жоро не ще да публикува схемата ПО която мери ",,,,,,,,," енергия. Снима някакви странни клипове, а колко е по-лесно да нарисува СХЕМА И ДА Я СНИМА С ТЕЛЕФОНА, И ПОСТНЕ ТУКА!!!! Тогава ще ви стане ясно за какво говори "админа".

Yoro:
 az_skeleta!

И ти ли ве? :(
Не е за вярване..
Та ти си го виждал самозахранен ве.

Yoro:
Пишете си каквото искате. ;D
Аз съм до тук. И сменете името на форума.
Не лъжете хората.

Не е СВОБОДНА А ЗАБРАНЕНА ЕНЕРГИЯ. >:(

az_skeleta:
Да видях го за един час и напрежението действително не падна, но беше вързан на 200 Ач батерии. Тогава ми каза по телефона че е работило 2 дена и напрежението не е паднало повече от това което видях. Само че няколко седмици по късно се изтърва че е падало постепенно. Според мене и твоя няма СЕ и в началото те предупредих да не пишеш че има защото ще стане страшно. Схемата ти на мерене е грешна но не мога да ти обясня защото веднага тръгваш с приказки от рода на "ти мене за тъп ли ма имаш." Моя генератор е с КПД около 50%. Твоя наистина е с по голям КПД, но ти не искаш да го засечем точно кактоаз меря моя. Дори с уредите които слагаш може да се хване колко е, ако решиш да сложиш диоди и реотана и акумулатора да не си влияят.

EDM electronics:
Колеги моля Ви,
Тъкмо сме на финала да разрешим един път завинаги този въпрос, не е момента сега да си изпускате нервите.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия