EDM electronics
На изхода към акумулатора и после от него към консуматора /когато е вече обработен акум./ също излиза смес от двата вида ток. Това е в основата на ефекта на икономия и мощност в ДВГ, използващи променени от генератора на Жоро акумулатори. Количествено нивото на хладния ток на изхода е доста по-малко от това, което примерно дава оптимизаторна кутия К3, залепена на акумулатора за постоянно /а те са обикновено и два бр./ Ефектът на структурна промяна е едно, а постоянно захранване с оргонно поле на електролита е съвсем друго.
Така че, според мен ако измервате на изхода на генератора какво излиза само със стандартни уреди, ще хванете някаква промяна в топлия ток, но не и наличието на хладния. Той ще се прояви само като промяна на електролита в акумулатора и параметрите му, но мултицетът ще измери само вторично явление - не същността. Така че, гледайте крайния резултат като време на заряд, капацитет след процеса на промяна след няколко цикъла заряд-разряд - а не междинните измервания на топлия ток в системата.
Поздрави!
ПП
И има значение дали се ползва ротор с магнити или статичен вариант на Бедини /той не е и Бедини по същността си, а опит за лесно моделиране на грешно разбран процес/. Това е абсолютно доказано и е свързано с процеса на магнетно генериране на ел.заряда в намотките. Нямам време сега, но по-нататък ако има интерес ще обясня по-подробно. Частично на това се базира и последната ми технология за подобряване на ефекта от генератора, което се прави със определена апаратура за оргонна активация на магнитите, намотката и сърцевината на бобината. Разработихме я заедно с колегата ми в Ловеч.