Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори
Bedini
Yoro:
Показват го Мишо. И се измерва.
И нищо не съм измислял за генератора.
Описвам това което виждам и измервам.
От нищо не съм се отричал.
Радико:
Жоро прекалено много емоции влагаш и не можеш да разсъждаваш трезво поради това.
кажи ми как да ти има доверие човек при това нещо:
--- Цитат ---Да valex, обработвал съм и нови батерии. Капацитета им се повишава и променят работата на двигателя на автомобила. Става по тих и пъргав и прави икономия на гориво. След като са вече променени от генератора 50-88 Ач батерии се зареждат и с конвенционално зарядно за около 30-50 минути а не за 8 часа. Поставям ги на автомобилите както са заредени от генератора. Не е необходимо да ги разреждам и зареждам с конвенционално зарядно както обяснява Бедини. На моята и на доста други коли вече повече от година и половина има поставени такива батерии и няма проблеми.
На моята кола батерията беше негодна и я възстанових за около час.
Сега е перфектна.
--- Край на цитат ---
Е на кой текст да вярват хората на червения или на синия а кажи ми. Мисля си че ако пишеш по малко ще успееш да обясниш нещата по смислено.
Аtos:
Радико, опит за "жонглиране" ли е това сега?
Не ти се получава...
И двете са верни, едното не отрича другото!
Радико:
Въобще не е опит за жонглиране просто не се разбира какво точно иска да каже. От текста в червено излиза че в колата му има нов акумулатор от текста в синьо излиза че в колата му има стар възкресен акумулатор.
И бъди сигурен, че това не съм го забелязал само аз.
Достатъчно беше да напише, че един или няколко негови познати са рискували и е заредил здравите им акумулатори и се е получил съответния ефект. Защото вече стана ясно, че на неговата кола има възкресен акумулатор.
Yoro:
Радико, новите батерии които обработих с генератора не са мои.
Донесоха ми ги колеги и поискаха да го направя.
Преди това им бях възстанови стари батерии и като видяха ефекта донесоха нови.Това бяха тягови батерии. Какво странно има? И две за автомобил също нови ми донесоха.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия