Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

Българският Магнитен Двигател "AMAG - Tornado"

<< < (23/52) > >>

tsvetan.filev:

--- Цитат на: getca в Май 29, 2013, 12:52:57 pm ---Къде го прочете това с червения цвят, за да може и ние да се ограмотим малко, колега ?..

--- Край на цитат ---

Пише го на всякъде. Но не е нужно да се чете може лесно да се провери за да се генерира голямо количество електрическа енергия ви трябват огромни силни (и вече) скъпи магнити.
Например една горивна клетка която е малко по - голяма от магнит ще извади 100 пъти повече енергия от устройство задвижвано от магнити.
За момента АЕЦ има няй - голяма енергийна плътност това е факт който няма как да се подмине.
От една малка централа с няколко блока може да се захрани цяла държава.

rokssi2:
Браво намери се накрая някой да каже, че това няма да тръгне. В руските сайтове също има такава тенденция, но там хората направят поне някаква имитация за заблуждение. Ще ви кажа какво направих аз за да ви пиша сега. На един вентилатор от компютър залепих на перката дъното от кутия за 100 бр.CD. На горния капак подреждам магнити един отвътре и един отвън   за  да се самозадържат. Подреждам си ги по всички начини които предложихте. Направих си и на една панта стойка за другите магнити. И ще ви кажа че ВЪРТЯЩИЯТ МОМЕНТ Е НИЩОЖЕН И НЕ СТИГА ЗА НИЩО. Мисля че в тази насока само турчина е постигнал нещо защото непрекъснато е по конференции.

Ksurnev:
rokssi2
Като гледам си прочел толкова много, че не ти е останало време да прочетеш, че има цяла тема за турчина във форума.
Много здраве на всички. Пак се захапахте, не знам защо, вмест да помогнете с нещо - даже и с ПОЖЕЛАНИЕ!!!

EDM electronics:
Тук се изписаха 10 стр. и май всичко е спам. Никой, ама никой не е показал работещ принцип!
Яаааа, обхванал ме "скепциса"?
След като разконспирирах, че буталният магнитен двигател е менте-илюзия и НЕ РАБОТИ, се съсредоточих в разсъждения и елементарни опити върху принципа на 90 градусовото разположение на магнитите. Без да се правя на МИ68 и да създавам теории, достигнах до извода, че и тази идея е неработеща, въпреки че много ми се искаше да не е така.

Не виждам някой скоро да обори съмненията ми.

Призовавам колегите да постват мнения в рамките на добрия тон, за да не се стига до дразги.

Майсторе, обръщам се дирктно към теб:
Причината за това т.н. "несериозно" отношение към темата си ти. Да ти обясна ли защо?  Мисля, че прекалено много изписа и нахвали, но не си направи елемнтарния труд да заснемеш ОНЯ КЛИП - ДРУГИЯ. Така щеше да си спестиш тази реакция и да си изпълниш мечтата - да накараш останалите да се замислят и да започнат да работят, и нямаше да има противоречия. Към настоящия момент темата ти по нищо не се различава от тази на Кеше.

Мислиш ли, че е време за заключване заради неудобни въпроси?

Ksurnev, похвали и поздравления бяха отправени от повечето колеги. Оттук насетне ще заприлича на раболепие и ибрикчийство, ако те продължат.

Vector:
Майстора е направил готина с-ма,само трябва да я само-захрани,естествено  има начин ,и това че никой от вас не се сеща ,не значи че не може...
законите на термодинамиката ,много отдавна са били "разбивани" ,и това че хората са ограничени и нямат мисъл ,е наистина жалко ...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия