Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
Българският Магнитен Двигател "AMAG - Tornado"
mi68:
Здравейте,
Имам една кутия с 10 електромагнита за 60В постоянно напрежение от избирачи за А-29. Може четири магнита серийно свързани да се включат директно към 220В. При 50Хц и два полюса синхронна честота е 3 000 об/мин, при повече полюси честотата спада, може 750 об/мин.
Електромагнитите за тази цел са отлични, закрепват се с болт 4мм на шина, ако е на винкел могат да се движат ляво -дясно както е на клипа, елементарна механика се прави със стиска, бормашина, шина или винкел, при отговор 273.
Ако представляват интерес мога да ги предоставя.
Пускането става като се завърти маховика предварително и се включва напрежение към електромагнитите, с амперметър се следи тока, съответно мощността. Разстоянието между електромагнита и ротора може да се променя като се поставят регулировачни стоманени шайби между електромагнита и шината.
G-ka1:
Здравей, Майсторе пружини ти трябват! от двете, от четирите страни за да се стигне до трептене като се използва силата им. Едната трябва да е стационарна, а другата да можеш да я натискаш или опъваш. Енергията която внасяш за задвижване на пружината трябва, да е минимална и ако е по-малка от получената в генератора ти- знаеш какво си направил!!! Пружините трябва да са еднакви! Виж отново моята разработка. При мен задвижващите магнити са по околността. Не мисли за електромобил - няма да стане. На превозното средство не му трябва вечен двигател а енергия само, или с други думи преносителя на тази енергия трябва да е евтин, лек, малък и да има каска да го пази от петролните магнати...
lazy:
Майсторе, аз честно казано не знам защо нарочно си сложил магнитите близо до центъра, но знам , че произведението на сила по рамо е въртящият момент. Произведението на въртящия момент по оборотите е мощността. Ако ти трябва мощност са нужни и двете. Сигурно знаеш, че високо технологичните японски моторчета развиват по 11 - 12 000 оборота, докато Харлея бръмчи като трактор с два цилиндъра, всеки от които е по-голям от цилиндъра на твоя "Пасат". Искам да кажа, че ако оборотите са проблем, то тогава въртящия момент е от значение. Другото нещо, което още веднъж искам да ти напомня е товара. Перката при Ялдъз не е случайна. Тя ограничава оборотите, иначе мощността не е висока, бъди сигурен! Поздрави!
Vector:
Майсторе ,защо не направиш същата механика и от долната страна, където да ползваш и другите магнитни полета на магнитите - Както предложи един съфорумник ;) И вече 2-те механики по.лесно може да ги вържеш една за друга, и може би ще се получи чудото :)
CPU:
--- Цитат на: Maistora52 в Ноември 13, 2014, 01:42:33 pm --- Не ми трябва тази мощност за въртенето на ротора. Нея я имам - НАЛИЧНА Е!
--- Край на цитат ---
Точно мощността я няма.
Аз не бих бързал да слагам бобини за генериране на ток, без да е доказано дали мотора въобще произвежда някаква мощност. Трябва да има идея за въртящия момент и скоростта на въртене, и какво се случва с ненатоварен двигател.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия