Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
Българският Магнитен Двигател "AMAG - Tornado"
juliang:
Т'ва на видеото на Низо... изпълнителния механизъм е машинка за централно заключване за автомобил... в офиса ми се търкаля един комплект дет щях да го слагам на старата кола, ма си купих друга дет има фабрично централно. Този механизъм (особено в китайското му изпълнение) ако издържи 100 000 цикъла откл/закл под някакво натоварване, аз ще си обръсна мустака ... Има наистина сериозна тяга, но първо е бавен - едва ли може да направи повече от 3-5 цикъла в секунда, второ е крайно несигурен - едно електромоторче дърпа/бута една рейка точно като рейката в кормилната уредба на автомобил. Трето - консумацията му на ток е ужасяваща.
За РИД-ампулата ... няма (или поне аз не знам за съществуването) на РИД ампула, която ще издържи тия 10-тина ампера, дет ще дърпа машинката за централното. Изобщо тия 12 волта дет се ползват водят до голям ток, изискващ сериозни контакти. Ако се мине на 220 волта тока ще е милиампери, които една ампула може да устиска. Ако все пак ще се бачка на 12 волта... ще трябва силова верига, евентуално един МОСФЕТ дет да я управлява, а стигне ли се до там... аз лично вместо рид ампула ще ползвам фотодвойка или индуктивен датчик - значително по-дълговечни и сигурни са.
И все пак... това не е СЕ (говоря пак за видеото на Низо). Моторчето ще харчи в пъти повече, отколкото може да се свали от маховика - и за това си залагам мустака.
tsvetan.filev:
Ето какво е "измислил" Майстора: https://www.youtube.com/watch?v=rJq_9nxVc6A
Твърдението "еми то като се включат генераторни бобини обратната сила нямало да бъде кой знае каква" е лъжа.
Напротив колкото повече се товари генератора толкова повече съпротивление получава. За това на товара му викат товар понеже товари източника.
До сега не е намерил механична конструкция която да свърже маховика със задвижващите магнити не защото е трудна за изпълнение ами просто защото каквато
и конструкция да се сложи механизма ще спре.
Ако в момента на тази конструкция се закачи една крушка ще протече толкова силен ток че магнитното поле ще спре много бързо маховика.
Ако в най - лошия случай се даде на късо генераторната бобина то тока ще е максимален, магнитното поле ще е максимално, обратната сила ще е максимална и маховика ще спре най - бързо. Ето го доказателството: https://www.youtube.com/watch?v=otu-KV3iH_I
Майстора си мисли че усилването идва от факта че прилага силата върху вътрешния радиус на маховика а пък тегли енергия от външния радиус.
Това пак е лъжа понеже промяната на радиуса на прилагане на силата променя само оборотите но не и въртящия момент - т.е. съхранената енергия.
Маховика участва с целия си обем който се състои от свързани частици, а не само с един радиус.
Да маховика е един обикновен кондензатор който съхранява енергия за малко. http://en.wikipedia.org/wiki/Flywheel.
Ето как се съхранява и енергия: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%8A%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5_%D0%BD%D0%B0_%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B8%D1%8F_%D1%87%D1%80%D0%B5%D0%B7_%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5_%D0%BD%D0%B0_%D0%BC%D0%B0%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BA
Аtos:
Филев, далеч съм от идеята, че Майсторът ще ни лъже целенасочено!
Смени думата "лъжа" със "заблуда" и ще се съглася по всички пунктове с теб!
Майсторе, ето ти елементарен, безконтактен, абсолютно синхронизиран "клатач" на управляващите магнити, току-що го измислих - няма сили на триене, само отблъскване на малки магнити:
Като тези по периферията на диска може да се разположат където е удобно, нарочно съм ги нарисувал насрещни (нека няма глупави въпроси)...
Ако го изпълниш и няма затихване на въртенето - успял си! Всичко останало е въпрос на мащаб!
Михаил Кузмов:
filev ? Защо това злобно отношение ? Защо квалифицираш грешката с думата "лъжа" ? Нима си засегнат някак си ? Нима не си си пречуквал пръста, когато си забивал пирон ? Разбира се грешката е поправима ! Разменят се местата на двигателя и генератора ! Всеки работещ в този форум, прави нещо уникално ! Работи сам, или почти сам ! Цели конструкторски екипи са допускали грешки, в разработките си ! Ако можеш, с нещо помогни ! А това което написа, никак не е конструктивно, освен линковете !
Чест прави на atos ! Набързо измислено но оригинално ! Има недостатъци но набързо измислено !
Какво да кажа за финал ? Това е отношение, и така трябва да се комуникира ! Вкупом, да изядем някой докато е жив, е присъщо за хищният животински свят !
Бъдете здрави !!
Иван БГ:
Здравейте,
Атос, предлагаш добра спирачка. Защо мисля така? Въртенето се получава благодарение на това че роторните магнити са на различно отстояние от бутащите магнити. Започва се от по-високите и се завърта към по-ниските т.е. отстоянията на магнитите са като стълба, а когато дойдат "залегналите полицаи" бутащите магнити се изместват. Като се монтира твоето предложение то се превръща в спирачка.
Бъдете
Иван
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия