Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

Българският Магнитен Двигател "AMAG - Tornado"

<< < (11/52) > >>

Toshe:
Аз пък вярвам, че ако има тайна организация, то тя не е толкова опасна и всемогъща. Проблемът е, че хората изобретатели винаги допускат една и съща елементарна грешка. За да бъде съборена системата, то един създател трябва да информира максимално много грамотни хора, за даденото устройство без да скрие нищо.
Който каквото и да прави сам, веднъж види ли заплаха за живота и здравето на близките си хора със сигурност ще прекрати борбата. Всеки има близки хора, чийто живот цени повече от своя. Не е нужно никой да се убива. Програмата за любов, страх и привързаност към най-близките хора - съпруга, деца  и т.н.  са неща, които ТЕ знаят много добре как да използват, така че всеки изобретател, може да стане тяхна кукла на конци, когато и както поискат.
Има едно условие, обаче. Това става, когато изобретателят е сам. Сам всеки е безсилен, а ако си мисли, че някоя фирма ще започне да произвежда негово устройство масово, се лъже. Само ако се прави по домашному в началото, както се прави кисело мляко или кисело зеле - първо от 10 после от 20, после от 100 човека и информацията е навсякъде в интернет, то тогава е възможно. Интернет е голямата слабост и уязвимост на Матрицата. Форумите, и сайтовете са безкрайно много. Масовото съзнание на хората и жаждата за свобода са доста силни. Всеки иска смяна на статуквото, затова много хора ще подадат ръка в това - инфото да не може, и да няма как да бъде премахнато от интернет.
Няколко неща са важни: максимално добри чертежи и обяснения и видео материали. Поне десет грамотни човека, които знаят всичко за даденото устройство, и устройството не бива да е максимално сложно и скъпо.
Моята идея за разбиване на това статукво винаги е била елементарна. Когато има дадено не толкова сложно устройство или механизъм за свободна енергия, то за това нещо трябва да научат възможно най-много хора и то така, че да могат и те да го възпроизведат. Трябва да има работещ модел, направен по точни чертежи и чертежите да са така направени, че след това, всеки да може за определена сума да може да създаде устройството. Трябват 10-20 човека, които да напускат видео материали, чертежи и т.н. във възможно най-много форуми и сайтове в интернет. Иначе докато информацията за дадено работещо устройство е в главата и ръцете само на един или 2-3-ма, нищо няма да стане и те ще бъдат спрени, ако мислят да пазят някаква тайна.

sheki:
Мда нали знаете, че природата не търпи индивидуалистите, оцеляват само групите, трябва ли да напомням за пръчките на Хан Кубрат, или за някои български изобретатели споминали се или все още живи на кой хал са, само защото не се съобразяват с този закон. Трябва да се работи в група която да разчита на всеки от членовете си, и всеки член да поема толкова тежест колкото и останалите, така че, групата (проекта) трябва да може да съществува въпреки евентуална липса на някои от членовете й. Освен това всяко нещо, което се публикува трябва да излиза от "анонимните", а не от личния ви профил.
Но си мисля, като познавам човешкия егоизъм,  да не кажа че няма да стане, просто това ще е адски трудно.

П.с. в подкрепа на мисленето ми   Големите загадки по Бтв гледайте всичките части.

пламгаз:
   Момчета спокойно! Дявола не е толкова черен, повярвайте ми, минал съм по този път.
Мисля че е време да пренебрегнем егоизма си и както казват sheki и много други съмишленици да започнем работа в екип, защото само така можем да преборим статуквото. МАЙСТОРЕ СЪБИРАЙ ДРУЖИНАТА, ВРЕМЕ Е !!!

tobo1:
Ако кажеш, ще помоля един унгарец с когото държа връзка по интернет, да действа и там по подходящ начин (и не само там).
Обсъди с всички как да се действа и казвай какво очакваш от нас.
(Ама "да не се изложим пред чужденците" ей !?? Досега не си споменал може ли да се задвижи генератор за ток за еди-колко-си киловата примерно...)

EDM electronics:
Почна се  :D

Майсторе, Поздравления!
Това да видиш двигател, който се движи без захранване е равносилно на среща с  извънземни. Убеден съм в хуманните ти намерения и всеки съвестен ще те подкрепи.
Няма нищо лошо да публикуваш чертеж на "хипотетично работещ" магнитен двигател, който е много близко до работещ такъв при наличие на малка но съществена техническа подробност, или какхто ти я наричаш "цака". А пък, който има желание и възможности, може и сам да открие тази подробност.

Във връзка със секретното общуване, аз бих предложил следното:
От години ползвам един хакерски чат GAGIM /програмата е FREE/. Той прави директна криптирана връзка между двама или няколко потребителя в избран от тях сървър, в който може и да не се запазва информацията. Зная, че това е най-сигурната и вероятно непроследима връзка в интернет. Но за това могат да се изкажат спациалистите по компютри, аз не съм такъв.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия