Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
Българският Магнитен Двигател "AMAG - Tornado"
tobo1:
@EDM
--- Цитат на: EDM electronics в Април 15, 2013, 12:33:11 pm ---...От години ползвам един хакерски чат GAGIM...
--- Край на цитат ---
EDM, имаш ли линк, че само глупости ми изкарва гугъгла ?
Майсторе, не се хаби да разбираш кои са ОНЕЗИ, защото "името им е Легион" - отдавна е казано,
Мисля си, дали не трябва да разпратиш материали до избрани от теб хора, за да обезсмислиш евентуален удар срещу теб (ако не си го направил вече де).
tobo1:
Майсторе,
не знам защо пазиш "цаките", аз мисля, че на хората трябва да се предложи готов проект - направете "точно еди-как-си" и ще получите "точно еди-какво-си".
В противен случай ще се навържат обичайните дезинформатори, контра и реконтра дезинформатори, които ще обясняват как точно аджеба трябва и защо не е както оня другия казал, ами по-скоро като оня дето коригира изказването на третия, ама не точно така ами иначе, щото първия нищо не разбира, а втория май нарочно лъже, тъй че слушайте мен, от седмия вземете третото изречение, от петнадесетия пост вземете 45-тото изречение... и т.н. и т.н. (нали всички четем какво се случва по подобни сайтове)...
Всичко ще се размие в догадки и загуба на средства и най-вече ентусиазъм, а "ония" разчитат именно на това - истината да се потопи в море от дезинформация - иди че я търси тогава.
Не всеки е техничар, но всеки който го направи е хилядократен популяризатор.
Никой от нас не би си купил полуготов телевизор или мотор - нали, особено при вероятността да не успее изобщо да го сглоби ?
Може и да греша или да пропускам нещо важно, но не разбирам логиката на частичното споделяне на ноу-хауто.
EDM electronics:
Maistora52,
Интересува ме задвижването-механиката на актуаторните рейки.
Тези актуаторни дискове с ексцетрици-гърбици ли задвижват рейките?
Иначе, аз виждам основната насока е дадена, препъни камъните /цаките :D/ също, остава само всеки да си направи едно макетче и да му търси цаките...... :D
tobo1:
--- Цитат на: Maistora52 в Април 15, 2013, 04:51:15 pm ---А това, че можело да се "размие" идеята" е почти невъзможно.
--- Край на цитат ---
Най-пресният пример е Фернандо Рамос(? полуслепия перуанец) - идеята му беше затрупана от несъстоятелни обяснения. Бъди сигурен, че не е случайност или неграмотност, а точно обратното.
--- Цитат на: Maistora52 в Април 15, 2013, 04:51:15 pm ---.....защото все още "няма безплатен обяд".....
--- Край на цитат ---
Твоето решение е точно "безплатен обяд" и точно в това е смисълът.
Не искам да спорим, разсъждавам на глас, не знам прав ли съм, помисли и ти, но се опитай да напипаш и слабите страни на всяко решение, които ОНИЯ биха използвали.
Кажи нещо за очаквана/вероятна мощност на двигателя.
sheki:
Едно процедурно предложение: Майсторе не е ли по - добре да отделиш мненията за твоя проект в отделна тема? Стана голям офтопик.
п.с. относно предложението на един колега по - горе специално за програмката за смяна на мак адреси и ип адреси мога да обясня защо ще е безсмислено (работя в тази област), просто ако търсещите ви намерят начин да изнудят вашия доставчик на интернет за съдействие ще цъфнете отвсякъде.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия