Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
Въображаемият двигател на Vector
svetlio760:
Векторе, горещо ти препоръчвам да не ни тормозиш нас, ами да се пробваш тук: http://mazeto.net/index.php/topic,1476.0.html Още повече, че и цифрата е по-голяма от тази дето ни търсиш! ;D
piton2012:
Чета, чета и медитирам. После пак отначало. След 5 часова Ом мани падме ом ме осени невероятна мисъл. Забравих я и пак започнах отначало. Освен това съм на работа. След нея още на 2 места на работа. Навсякъде пълно 8 часово работно време. За почивка, какво да ви кажа не остава почти нищо. От там дойде идеята. Не да забавя въртенето на Земята, за да се увеличи малко денонощието, а напротив, да го ускоря. Имам тука едни магнити, едни жици, може да успея. Ще зарежа двете работи и ще карам само на една, но месеца ще го скъся до 2 дни. И като започне едно въртене аванс, заплата, аванс, заплата. Освен това колата ми е почти на СЕ. Колкото повече боб ям, толкова повече газ произвеждам. А е полезен. Сваля лошия холестерол и има много витамин В. Майсторе, като поседи малко тази простотия тука, може спокойно да я изтриеш. Но заедно с нея ми се струва че трябва да отплуват още мноого други писания, които дори не са забавни. Може би онези дето следят сега отвсякъде, от космоса и от интернета / КГБ, ЦРУ, МИ...Цв.Цв., "Буда" народната полиция, ФБР........../, да имат повече чувство за хумор от мен.
Strashimir:
--- Цитат на: Vector в Април 13, 2013, 10:11:40 pm ---...
Разбираш ли ?Хората сме кофти пичове - Никой не иска да прави за другия нещо без да печели ,именно за това ще се тегли дълго време ..
--- Край на цитат ---
И ето така, бавно и полека
умря добрата идея във Вярата
и във Човека...
ала Вапцаров
:-)
edin:
Вектор, да си се замислял, че ако идеята ти е наистина работеща, то тези 10 000лв., няма да са ти нужни, защото финансовата система, ще колабира, банките и лихвите ще изчезнат, хората ще станат спокойни и дружелюбни, заради липсата на дистрес, планетата ще стане едно по-спокойно място за живот и ти и децата ти, ще имате само ползи?
Май никой, от т.нар. откриватели, не е мислил по този начин. И какво като имаш 10 000лв,? След година, ще си си същия неудачник, утрепващ се на две работи, ще дишаш мръсен въздух, ще изплащаш кредити с убийствени лихви, ще гледаш кървави новини и намусени хора по улиците, ще живееш в същия Ад, ако не и по-лош. Каквото посееш, това ще жънеш. Явно си от хората, живеещи за момента, пък какво ще стане след кефа, ич не му и мислиш.
Казвам тези неща с презумпция, че идеята ти е работеща, но не съм убеден в това.
svetlio760:
Вектор не пише! :( Явно все пак се е пробвал в темата дето пейстнах ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия