Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

Въображаемият двигател на Vector

<< < (5/19) > >>

Vector:
Я ,цяла тема сте отворили - Благодаря! 8)
Благодаря на колегата за сайта - непременно ще се възползвам :)

Няма да забравя как преди 5-6 месеца сънувах перпето-то  ,за съжаление 5 мин. след като се събудих вече не помних нищо ,а нещото беше толко реално,мамка му ...,цъкнах в тубата "free energy" и ми излязоха толко много клипове ,че чак си помислих че нещото е елементарно да се сглоби . Започна се едно поръчване на магнити ,ходене по майстори ,стругове ,3д фрези - едно малко с-ние похарчих ,но резултата си беше все така нулев .. Зарязах всичко в мазето ,и повече не исках и да чувам за само-захранващи мотори ...
Преди около седмица започнах да си чертая на компа (много зарибяващо хоби) и просто го начертах ,естествено преди това гледах няколко много интересни клипа, на които магнити извършваха работа ,която ме учуди до толко много ,че просто добавих в ума си ,нещо което да затвори цикъла ,няма нищо свръх естествено в това ,всъщност е толко просто ,че наистина се учудвам ,че капацитети като вас ,не могат да се сетят .
След 20 дена(засичайте) работата ми намалява и ще имам време да реализирам проекта ,и тогава темата няма да е " Въображаемият двигател на Vector" а ще е : "работещия мотор на Vector " с КПД много над 1 ...

mzk:
Молим Ви да обърнете внимание на масово допусканите правописни грешки:

1. Неправилно поставени интервали и препинателни знаци в изреченията:
Неправилно: Здравеите,днес се регистрирах,и бих искал да попитам ,коя вятърна турбина е поефективна хоризонталната или вертикалната ?Благодаря предварително
Правилно: Здравейте, днес се регистрирах и бих искал да попитам, коя вятърна турбина е по-ефективна? Хоризонталната или вертикалната? Благодаря предварително.

ПРАВИЛО: препинателният знак се долепя до думата, а след него се поставя интервал!

2. Неправилно написани думи в единствено или множествено число:
Неправилно: няколко батерий, някой хора.
Правилно: няколко батерии, някои хора.
Проверка за правилност: една батерия, няколко батерии, някой човек, някои хора.

The Phantom:
Vector-чо, дръж се зряло "братле"! Моля те!!! Все пак сме Българи и пишем на Български език. И нека не се заяждяме. Щом имаш време и работеща идея, то сътвори машината си, и покажи на всички, че не си чешеш само езика.

С дразги до никъде няма да стигнем. Разберете го всички, моля!

EDM electronics:

--- Цитат на: Vector в Април 15, 2013, 10:07:50 pm ---Я ,цяла тема сте отворили - Благодаря! 8)

--- Край на цитат ---

Якоооо!  ;D

Vector, радвам се, че те е осенило прочутото Тесла-видение. Дано си прав за твоята "еврика".
След като направиш двигателя, даже само за себе си да го ползваш, както прави Капанадзе, пак ще си допринесъл за развитието на света. Това означава, че един човек по-малко от 8 милиарда ще се трепе да си плаща за тока.

Но няма да е зле да споделиш с останалия свят. Тази мръсна дума "пари" не я споменавай повече тук. А пък 10 000 лв. си е направо псувня. Тук не е Техномаркет. Тук хората споделят безвъзмездно тех. информация.
Ако си "пич", ще постъпиш като такъв.

Vector:
Понеже съм пич,ще споделя идеята си безвъзмездно :)
Представете си тези мотори от постоянни магнити който завъртат ротора до 350 градуса ,следва мъртва точка - двигателя спира .Ок ,сега си представете че ротора е вързан към електромотор , който до развъртването на 350 градуса е събрал капацитет в кондезатор, който се отпушва чрез Хол датчик към бобина в подходящия момент- цикъла е затворен.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия