Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
Въображаемият двигател на Vector
Bat_Vanko:
Супер!!!!
Още една причина да не се занимаваме с търсене на СЕ от магнити!
По-добре да измрем от глад, ГМО, химия, монополи и т.н. но без тромби!
"Боже, Боже, колко мъка има на този свят Боже!"
п.п. Предлагам да дадем д-р Ливаин на прокурор!
EDM electronics:
Остроумието ти ми се вижда меко казано тъпо. Това "Боже, ГМО, монополи" - пълна простотия. Що за зевзек си?
Магнитните наколенки нямат нищо общо със силните неодимови магнити.
И не го казвам за да отказвам някого от работата с магнити, а да предупредя, защото има пострадал българин от това, който дълго време е конструирал магнитни двигатели.
Иван Димов:
И кой е този българин? Жив ли е? Какво точно е станало? Смятам, че травмите от прищипване са по опасни. И какво се намагнитва в кръвта - хемоглобина ли? Като усетиш, че се тромболизираш, веднага отиваш до антена с променлив ток за размагнитване. Добре е да сме предпазливи, но не и да вярваме на слухове.
Vector:
1вата част(по лесната) е осъществена -мотора с магнитите(неодимови-дано нямам пр. с тромбите :) ) вече имам почти 1 оборот :)(чак сега разбрах как става номера-до сега ми беше пълна загадка :D)
Следва по трудната част- самозахранването ,ще има мнооого експерименти в таз област ...
EDM electronics:
Вече станах пишман, че реших да предупредя.
Човекът е жив. БГ експериментатор е, но не общува във форуми. Причината за проблема е открита от професор - това знам. Просто ме предупредиха. Това е.
Наясно съм какво е хемоглобина. Не е чисто желязо, като ръждата е. Въпреки това се намагнитвал.
Абе не ми се дълбае повече. Сега да развивм теории и да доказвам за кефа на някой......нямам такова намерение.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия