...Това става чрез телуричната обработка и после свързване по дадена технология - на Весо може да му е интересно като химик...
Да, наистина ми е много интересно, особено ако дадеш нещо конкретно като пример, а не само празни приказки и позоваване на някой от твоите "авторитети". Каква е разликата в свойствата между един жив и един нежив метал например? (Ама дай нещо различно, освен клатене на махалце.) И в какъв вид, според теб, съществуват металите в мините? Защото всичките метали, освен златото, са в свързано състояние - чисти метали там няма. Т.е. ако си мислиш, че под формата на химични съединения са "живи", а под формата на метали - "умрели", ОК.
Трансмутация викаш? Ами тогава ти би трябвало да си най-богатия човек на Земята, понеже от живи метали, клатейки ги по необходимия начин да си си направил тонове злато. Ето - владееш оргона, знаеш теорията, живееш на сигурно място, предпазено от кем-бъстъри, пиеш най-здравословната вода на света, караш най-икономичния автомобил в Европа, хапваш ягоди по едно кило всяка - давай!
На мен като доказателство искам да ми предоставиш само 1 /един/ килограм "умряло" 24-каратово злато (като обем се събира в шепичка - при плътност 19,3 г/см
3 заема обем едва 52 см
3) - пускам го на атомно–емисионния спектрометър, публикувам диаграмата във форума и публично си изяждам всички дипломи.
Ето - ръкавицата е хвърлена. Тук във форума, пред всички колеги.
Покажи убедителен резултат от трансмутация.