Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
Двигател-генераторна група с магнитно зацепване
Maistora52:
Векторе, на първия клип въртенето е следствие от треперенето на ръката, но принципът работи - той е същият като този, който аз използвам.
На вторият клип също - няма измама. Принципът е същият.
При моите експерименти съм търсел възможно конструктивно решение на тези два клипа, И ТАКОВА ИМА, но е малко по-трудно за реализиране.
Успех и в твоите начинания. Дерзай!
Поздрави!
zeepk:
За ентусиастите по темата ето един линк с пояснения от автора - направо красота:
https://www.youtube.com/watch?v=tlx2PgESXhs
Velektra:
Това нещо за какво се използва?
fade:
--- Цитат на: Velektra в Май 21, 2013, 10:21:26 pm ---Това нещо за какво се използва?
--- Край на цитат ---
Ами като всяко произведение на изкуството - за нищо! ;D
Иван Димов:
fade, опитах се по-деликатно да ти кажа да спреш да се изказваш "компетентно" за неща, с които не си запознат. Но явно ще трябва да ти намекна по-твърдо. Дори в най-простата механика има механизми, които нарушават третия закон на Нютон и ЗЗЕ. Това го пише в дебелите книги по физика, пък и аз съм показал нещо тук за жироскопа - виж темата ми "Жироскоп действа като спирачка и нарушава закона за запазване на енергията (ЗЗЕ)", която е на страница [2] в раздела Теории и хипотези, физични опити.
И спри ако обичаш да пишеш отрицателно в моята тема тук. Имам предвид отрицателно по принцип само за да се заяждаш. Нямам нищо против градивната критика, но съм страшно против "внедрените агенти" на енергийната мафия и тем подобни дразнители, които отричат всичко с цел обезкуражаване на младите ентусиасти. Пък ако не ти харесва - този форум не е за теб. Ти какво полезно нещо си направил, че да се изказваш като последна инстанция?
Майсторе, аз предлагам безполезните дърдорковци, които само търсят начин да се заяждат деструктивно, просто да не се допускат.
А ако някой се опитва да ми саботира интернет-връзката, много да внимава да не го хвана в крачка - защото имах еднодневно прекъсване и дано да е по случайни причини, а не нарочен саботаж на енергийната мафия.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия