Молим сериозната аудитория на Форума да не приема на сериозно НАЙ-СЕРИОЗНАТА ОФЕРТА НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!
Лицето spirit1 - Симеон от Плевен, има остри отклонения от Здравия Разум, и създава Нова за всички нас - Самоусилваща се Реалност, която е остро заразна - предизвиква безумно шматкане из всички времена и пространства без надежда за връщане в нормалната Реалност и нормалното й състояние ...
Модератор
Здравейте,
правя уточнение, че тази оферта е само за бизнесмени, които търсят нови продукти и технологии за инвестиране. Няма да отговарям на несериозни запитвания. Офертата е следната:
ПРЕДЛАГАМ ОРИГИНАЛНИ РАЗРАБОТКИ, ПРОЕКТИ, СХЕМИ ...на изобретения, продукти с предполагаема бъдеща печалба от милиони евро.
Ноу хау в следните области:
1. Автомобилна индустрия - автономни електромобили със самозареждане в движение, системи за зареждане на електромобили в движение, системи за икономия на гориво от нов тип, нов тип система за безопасност при удар с голяма скорост - животоспасяваща, нов тип електромобил с задвижване от електрореактивен двигател, нов тип гуми - генератори на електричество, амортисьорни генератори, система тип Тесла Бокс с 12 лампи и мн. др.
2. Автономни генератори на електричество - електростатични, системи М+Г (тип ротовертер), системи за радиантна енергия със самоусилване, системи със земна батерия и самоусилване, хидравличен генератор, система тип Хатем с подобрение, приемно-генераторни кули за хижи, системи за електромобили...
3. Самозареждащи се батерии - продукт с бъдещи печалби от милиарди
4. Оригинални фрии енерджи КОМПОНЕНТИ, които превръщат всяка схема в генератор на свободна енергия.
5. Схеми на обратни връзки - за постигане на автономност.
6. Оригинална атмосферна система - няколко типа със самоусилване.
7. Ветрогенератори
8. Електролизери с въртящи се дискове - повишена ефективност.
9. Оригинални схеми на летателни апарати - с дискова форма, летяща лодка, летящ мотор, самолет без крила...
10. Светлинни двигатели и др....
Тези проекти няма да се публикуват в никой форум - за мен те са продукти, и който има интерес да има предвид, че една дипломна работа в Техническия Университет е около 1000лв.
Моля не обсъждайте тези теми и не създавайте напрежение - само на лични контакти:
Не съм този за когото ме мислят много хора.