Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА
Иван БГ:
Здравейте vsl,
ще ви чакаме да ни настигнете. Успех и в това което работите в момента.
Аz_skeleta пускам ви лагерната ос от другият край. В предният чертеж съм изпуснал два размера, сега съм ги поставил. Остава централната шпилка от 16 мм. и 9 шпилки от 6 мм. Купете спирачка от колело комплект със скобата, трябва ми размера и, за да направя чертеж на връзката и с оста. Винаги започвам монтажа от спирачката. Тя е нужна, двигателя трябва да е под контрол, нещо да го държи в покой, за да се настроят статичните магнити. Ако имате въпроси....чакам!
Бъдете!!!
Иван
Иван БГ:
Майсторе,
престани да ме обиждаш! Нито се правя на ощипана мома нито говоря на китайски. Или пак ще искаш да ме издухаш от форума. Аз имам навика да пазя всичко което пиша някъде, или говора някъде. Долу ще ти поместя два поста. Първият е как го бях написал и с молба да не МЕ коригираш. А вторият е след твоята корекция. Какво ще кажеш?
Чувство за мярка е своеобразен талант, който не всеки притежава. Поне аз мисля така! Ти не знам.
Какво съм имал предвид?
Схемата на подреждането в твоите е разработки е следната - виж скицата - едно е коридор, друго е редица, трето е колона. Шейната със статорните магнити има две положения. На всеки 180 градуса се измества, за да поеме другата колона.
Иван
Vector:
Здравей,Иван!
Тези дни ми бяха много натоварени,работих дори днес в Неделя.
От вторник съм по свободен и ще отрежа магнитите-макар че мн. ме е страх да не ги прецакам-понеже ще ги режа без стоика(на ръка)..
Иван БГ:
Здравей Майсторе,
да ти кажа честно, ако Фуше бе жив щеше да те вземе в екипа си. Двата поста са мой. Първият пост е писан от мен и това е оригинала, на който аз, а не ти съм направил промени. Последната ми редакция е в 12.39:38. Обикновено когато реша, че точно това е окончателният вариант, аз снимам поста за архив. Трябва да знам точно какво съм писал, а не това което ти си искал да прочетеш. Между 12.39:38 и 13.22:20 аз се върнах отново в темата и виждам, че ти така си моделирал поста, че нямаше нищо от това което съм искал да кажа. Ядосан от това безобразие от твоя страна, въпреки че изрично в ПП ти напомням, че не желая да го редактираш. Тогава написах втория пост. Снимах го на плота, защото се страхувах, че и него ще МОДЕЛИРАШ, но ти като добър ученик на Фуше го остави, за да видят хората какъв гад съм. Не се гордея с този пост, но съм такъв . Като магнита. И престани да ме заплашваш, аз и сам ще си тръгна, но когато си свърша работата.
Иван
ПП Между другото събирам си и епитетите които ми слагаш. За да видят след време внуците, какъв будала е дядо им, :P това е ей така, :P :P за отмора. :P :P :P Вчера станах дядо за втори път. ;D Имам внучка, даже още не знам името и :'(!
Vector:
Жива и здрава да ти е :) ...какво по хубаво от това?!
п.п. Мислих че си по млад .. :o
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия