Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори
НАПРАВИ СИ САМ - МАГНИТНА ТУРБИНА
ppipilica:
И щом до сега нищо ново не е открито кво значи, че или няма какво да бъде открито или че ни държат в неведение за новите фундаментални открития.
Продължавай Иване много сме които следим темата с интерес. И ако не е нахално как точно прецени кога ще напуснеш форума.
Иван БГ:
Здравейте,
помолих ви да оставим тези който искат да експериментират, а Вие пак започнахте да се разлиствате.
Г-н tsvetan.filev от законите който сте публикували мога само да се съглася с този на Ампер, и поправката му във второто уравнение на Магсуел. За всичко останало разликата се състой само в едно: КЛЮЧ електромагнетизма съществува когато има ток. Включиш ключа - има. Изключиш ключа - няма. А магнетизма съществува защото Е. Ще ви публикувам два магнита Вие ми определете магнитните линии и дали важи правото на дясната ръка, или разните там други свойства, който са стъкмили, че има в магнетизма.
Г-н ppipilica, аз влязох във форума без да взема съгласието на моите донори. Когато научиха стана голям скандал. Успях да изтрия някои от постовете, но други останаха. Помолих Майстора да изтрие останалите, но той така и не ми отговори. Накрая получих разрешение от тях за една година. Влязох във форума на 13.06. това е крайния срок, каквото стане стане. Вече писах: Пуснах духът от бутилката. Остава само да разбера дали е бутилка, или кутията на Пандора.
От тук нататък ще отговарям само по двете теми. Такава е и темата. Моля да ме разберете.
Бъдете!!!
Иван
Vector:
Здравей,Иван!Дано не съм ти станал банален с въпросите си..
Намерих 9 еднакви магнита и 6 по малки,отново еднакви.
Възможно ли е да мина без рязане?
Исках да ти пиша на лични,но там не мога да прикача снимка,та ,ако желаеш, ми отговори на лични..
Благодарско!
Иван БГ:
Здравей Вектор,
какви ги говориш, нали за това отворих темата. По-добра така отколкото после да си мислиш, "А бе как можах да се вържа на тази откачалка?"
Ако тези малки магнитчета са били в един хард диск и са били залепени два по два на ню-метал с известно разстояние един от друг - може. Трябва да се залепват едно за друго без никакво изместване, но ти трябва още един от този вид. Иначе другите са двойни и трябва да се режат.
Бъди!!!
Иван
prp:
Иван не би трябвало да се притеснява за своите "донори" ако сте наистина толкова гениален че да оборите повечето закони на светила в науката винаги ще си намерите други донори такива хора гладни не остават ние непросветените овце да му мислим. Силно се надявам да имаме български гений редом с Тесла, Нютон и останалите дори и повече а не кьорфишек за зелен хайвер на търсачите на СЕ. За мен тук няма СЕ. Тя е другаде по друг път но постоянно трябва експериментаторите да бъдат насочвани в грешна посока за да са нещата под контрол...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия