Най интересното го забелязах при третото гледане. И то въобще не е във клипа а е в обясненията отдолу:Текста е доста дълъг, но само от това изречение стават ясни "за, човек забелязваш дребните детайли" два факта. А именно:
Че действието се развива в "национален трайнинг център" на щатите. Дали се досещате, че под този национален център има още 52 щатски центъра. Второто:
Група конгресмени се запознава с въпросното устройство.
Радико тук направо ме разсмивате с логиката си
, предполагам че това е така понеже нямата опит от Хамериканската действителност.
"национален трайнинг център" това изобщо не означава че има даже и един друг такъв където и да е в САЩ, пък камо ли в всеки щат. Това просто означава че компанията, просто е решила да си го назове така,"национален". Аз може съвсем спокойно да си регистрирам една компания в САЩ и да си направя тоалетна, в който е да е избран за мен щат, даже за повече икономия най-добре да е в пустинята, където може да си купите квадратен километър за 20 000 лева, и да си я нарека национална тоалетна на така регистрираната компания.
В САЩ всеки може да си говори и пише каквито си иска глупости, в буквалния и в преносния смисъл, не анализирайте текстове когато не познавате културата.
На видеото тези са "група конгресмени" колкото моя милост е Дръннал Тръмп
Но да допуснем че са, това абсолютно нищо не означава. Първо, в конгреса 99% от хората нямат техническо образование ( всъщност не мога да си спомня даже и исторически ( в последните 40-50 години ) да съм чел за човек с инженерно, математическо или компютърно образование в конгреса), 80% са адвокати, другите са, литература, история и другите му подобни "образования" за безработни. Тоест те не могат да разберат нищо. Второ, тяхната не официална "работа" е да ходят където ги поканят, за да събират гласове и благопожелания за следващите избори, да се въртят като мухи бе глави, и да дават безсмислени интервюта, за пред медиите и овцете които ги избират. Трето при миниатюрната вероятност че това са конгресмени (което би било направо смехотворно), на официална визита, то техните имена и партии щяха да бъдат неимоверно публикувани защото това си е безплатна реклама за политиците. Четвърто, което е по-вероятно, тези на филмчето, ако имат нещо свързано с политиката, да са хора които някога, в миналото, са работили в офис на сенатор или конгресмен като обслужващ персонал секретарки или секретари.
А относно на действителните сенатори или конгресмени, само за да разберете нивото на невежество на тези "народоизбранници" на Хамериканците, може да гледате на youtube където главата на финансовата комисия, една черничка бабка, бърка термините supercomputing и superconducting ( суперизчислимост и суперпроводимост ) неколкократно!!!! ( за съжаление, не го намирам сега, като това става преди 3-4 години, явно е било доста излагащо и са го махнали )
И това не е само в този случай, гледал съм неколкократно заседания на сенатски комисии и е направо плачевно какви тъпотии говорят. С тази си допълнителна информация искам да подчертая че конгресмените или конгресмените не са изобщо никаква мярка за достоверност особенно в техническата сфера.