Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори
Разработките на CLaNZeRS
Velektra:
Майсторе, първо много се зарадвах, кото каза, че ще използваш електромагнити (бобини) за задвижването на твоя двигател. Сега като видях, че електромагнетизма го използваш пак за механични движения (да движиш посточнен магнит напред-назад) ти казвам (доброжелателно), че грешиш.
Vector:
Високоговорител с дебело окачване ще свърши работа!
Като ще трябва да се модне-малко/вместо шпула в центъра може да е цилиндър с магнит на края,цилиндър за да може да има стабилност ...
Цъкаш в усилвателя,даваш 200 hz. бас. или 100 или 50 колкото си искаш...
Може да ползваш 2 та канала с по 2 моднати високоговорителя,като получаш 2 бутала с различно сработване в времето и повече КПД ..Примерно!
;)
Михаил Кузмов:
И това става !
Maistora52:
Ей, големи майтапчии и сладури сте - искрено ми стана весело!
Значи виждам, че до момента АМА ВЪОБЩЕ НЕ СТЕ В ЧАС!
Пращате ме да се подлъгвам (УЖ) с всякакви глупости, а не разбирате НАЙ-ВАЖНОТО - това което искам и търся МОЖЕ ДА СВЪРШИ ВЪЗМОЖНО НАЙ-ПЕРФЕКТНО ЗАДАНИЕТО...
Не ми обяснявайте как 200 Hz могат или не могат...
Подеветвам и подесетвам - предложете ми простичка схема с транзистори и диоди, с която да подавам 12 волта правотокови импулси КЪМ СОЛЕНОИД с възможност да се управлява ЧЕСТОТАТА НА ИМПУЛСИТЕ ОТ 1 ДО 200 HZ.
Не ми обяснявайте какво може и какво не може да стане и т.н. с оборотите, с устройството, с природната среда или изобщо с "климата на земята" ...
...Чакам Схема... Хайде да видим с кой ще деля проценти от милиардите!!! 8) 8) 8)
;D ;D ;D
mi68:
Здравейте,
Прикачил съм практическа схема на мултивибратор за 20В, може да работи за 12В. Схемата е за Майстора, после може да я изтрие.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия