Започвам от първият въпрос, макар да е по- сложен. На първо място въпросните гости от ислямската страна, също са хора- могат да заповядат при нас ако искат да се възползват от благата ни, само да не правят поразии- ако правят, те няма да са мнозинство, защото в едно общество престъпен ум имат шепа хора. С две думи казано ще ги опознаем, ще почетем религията им и принципите им и ще им покажем нашите- ако искат нека си създадат комуна като нашата със своите си религия и принципи, ако искат могат да се присъединят към нас, ако искат могат да идат някъде в някоя мюсюлманска комуна, защото със сигурност ще има такива, но да спазват реда.
Вторият въпрос е по- лесният. Споменах различни комуни с различни закони- ще има такива с равно разпределение на благата, ще има и такива с не до там равно, но справедливо, може би по- справедливо от равното. Въпросните "по-равни" ще имат възможност да избират. Освен това тези по- богатите ще са по-богати не за сметка на другите, а заради това, че се блъскат повече от другите, което няма да ги озлоби, защото няма да ги онеправдае никой. В момента живеем в общество, което си създава толкова по- големи проблеми от тези които описваш, че няма повече накъде! Иначе проблемите за които говорите винаги са ги правили онези утайки, и като казвам утайки имам в предвид утайки, които по естествен начин се утаяват на повърхността или на дъното, защото са мръсотия! Тези утайки няма как да бъдат допуснати до управление или до места, където да имат възможности да замърсяват- те ще са буквално утаявани и изхвърляни в техни си комуни, които ще са много по-малко от останалите и останалите ще са в тясно сътрудничество една с друга, когато престъпните комуни решат да правят поразии на другите- с други думи предвиждам комуни-затвори, но там ще се влиза трудно- ако имаш престъпен ум, една комуна те гони, ти имаш право да си избереш друга- тя също те гони, избираш трета- така като изредиш всичките, накрая отиваш в комуната-затвор- утаяваш се по абсолютно естествен начин. Така ще имаш дадени безброй възможности да се реализираш, колкото и престъпен да ти е ума, но разбира се ще има и такива дето никъде за нищо няма да стават. Измамите тук ще са трудни, защото хората ще се познават едни-други и ще се пазят взаимно!
И да, историята е изпробвала този модел и след като се е оказал работещ, дошли масоните и евреите и го развалили, защото хората са им се доверили. Сега няма да им се доверяват, защото вече ги познават.
Всички вие дето ходите на работа как са нещата при вас с колегите- топите ли мързеливите, които са около вас? Викате ли си "глей тоо колко работа върши, пък аз колко а взимаме еднакво" А питате ли тези мързеливи ваши колеги защо работят мързеливо? Дали работят така, защото са преценили че заплатата им не си заслужава? И кой от вас е прав- вие или те? И вие и те работите за без пари, но не се обединявате в общо поведение, което да накара шефа ви да се позамисли! Той ще ви отговори "махайте се- за вашето място се натискат още 100" и вие ще си го изкарате на колегата до вас и определено няма да се махнете. Е аз винаги се махам при такива ситуации и за това тази година бях воден спасител на абсолютно неохраняем плаж на име "Липите" до с.Синеморец. Никой не ми плащаше, с изключение на хората, които охранявах. Те ми бяха шефове. Образованието, което следвам в момента е за медицински брат. Причината е, че такива като мен търсят навсякъде, но никой не се хваща заради многото отговорности и ниската заплата. Болни хора, обаче, винаги ще има и аз без работа никога няма да остана, колкото и шефове да отсвиря. Зимата съм ски учител- когато започнах да го работя това бяхме малко- сега се наводни всичко. Мисълта ми е в това, че се насочвам винаги към неща, които ми дават избор! Ако бяхме на комуни нямаше шефовете да избират нас и да създават предпоставки за сблъсъци и теза-антитеза, разделяй и владей, топи и навиквай, а ние щяхме да избираме шефовете си и да се събираме само хора, които се понасяме едни-други. Както Нео казва в "Матрицата" -проблемът е в избора! В момента този избор ни е отнет.