Автор Тема: Политиката и политиците ни!  (Прочетена 485050 пъти)

Неактивен Аtos

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 4 290
  • Мисля, следователно...мисля!
Re: Политиката и политиците ни!
« Отговор #375 -: Май 04, 2015, 02:34:40 pm »

Започваме с Луканов. После идват Илия Павлов, Кюлев, Иван Костов, Румен Овчаров, Ахмед Доган, Васил Божков, Цветан Василев... Стотици са.

Задълбаваш в конкретиката - изпускаш главното!
Всички тези изброени от теб хора са ПРОДУКТ!  Необходим продукт на НЯКОЙ или НЕЩО, за да се поддържа статуквото, регламентирано (от НЯКОЙ ИЛИ НЕЩО) в световен мащаб!
И няма значение дали ще се казват Луканов, Муканов, Павлов или Петров...
Този модел е  Н А Л О Ж Е Н ! ! !
По цял свят!
И трябва човек да е наистина късоглед, за да не го осъзнае!
По-удобно е за всички "да лаят" срещу "бушоните" (изброените от теб лица, обиращи негативните егрегори), отколкото да си зададе въпросът за коренната същност на причините, пораждащи този модел в глобален аспект?

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 024
« Отговор #376 -: Май 04, 2015, 03:17:38 pm »
По тая логика ще търсиш и кой казва на водата в реката как да тече ... Вероятно има някакъв инженер, който начертава руслото на реката и тайно от нас по неведоми пътища насочва водата да върви точно там. неясно кой, с неясно каква цел. Важното е да има заговор, конспирация.
Щом искаш - така го приемай.

Тези хора са намерили начин да прибират парите ни. Дали е единствения - не е ясно. Дали е най-успешния - не е ясно. Засега върши работа. Когато някой намери по-успешен начин - те ще изчезнат и ще дойдат други.
Целта на всеки индивид е да има повече дългокраки мадами, повече черен хайвер на трапезата си, повече ферарита в гаража си. Това е заложено в гените на всеки един жив организъм - да оцелява, да се развива. Този, който успее да събере повече хранителни вещества - просперира, другите или умират, или вегетират. Няма правилна, морална или законово регламентирана техника.
Хищниците в природата се събират на глутници, за да могат да ловуват по-успешно. Мислиш ли че вълците ходят на лекции как да се ловува в група? Ами не ... всеки вълк е свободен да ловува индивидуално. Обаче тия, дето пробват - умират от глад. Защото ловуването в глутница просто е по-ефективно.
Същото е и в политиката и икономиката. Групи или индивиди (престъпни или политически, или икономически) които са в глутница оживяват. Тези, които пробват да го правят по друг начин - умират. Дали ще умрат юридически, финансово или биологически - това не е важно. Просто изчезват от пейзажа. Това се нарича естествен подбор.
Няма "висша сила" която ръководи това. По-приспособимия печели - това е простото правило.
Трябва да има роби, за да има и господари. Няма и не може да има екосистема, в която има само хищници, защото те няма да има кого да изяждат. По същия начин не може да има само шефове на корпорации - трябва да има и бачкатори. Не може да има държава само от крадци и обирджии - та те няма да има кого да грабят. Не може да има затворена група само от изнасилвачи - нали те трябва да изнасилват някого.
Същото е и в човешката цивилизация, просто системата е доста по-сложна. За да може едни хора да експлоатират други хора трябва да има някаква структура. Ако структурата не се спазва - пирамидата се катурва. Стават революции, войни - неща които пречат на обирджиите да обират бачкаторите. Самите революции пък само сменят тия дет в момента експлоатират с други, дет досега са били експлатирани , но вече искат те да експлоатират.
Сегашната система вече е обраснала до невъзможност да се удържа. Прекалено сложна е, много трудно се управлява, постоянно се появяват пукнатини, които се кърпят на коляно. Политиците съвсем очевадно са марионетки на икономически интереси. Появяват се някакви странни индивиди - лобисти, еколози - които се опитват да узаконят купуването на политическа власт или унищожаването на природата срещу малко по-високо положение в стълбата, демек срещу мадами с малко по-дълги крака или срещу едно-две ферарита.
Банките отдавна са престанали да бъдат това, което трябва да бъдат. Парите са престанали да отразяват блага, които стоят зад тях. Политиците са престанали да представляват хората, които са ги издигнали, просто защото те не се издигат и избират от хората. Правораздавателната система не работи, защото не е независима - отново защото не се избира, а защото се назначава. Ако няма правораздавателна система споровете не се решават по право, а по това кой колко дългокраки мадами и колко ферарита може да предложи (или поне този, който обещае да бие съдията по-малко).

И в основата на това е просото правило "колко пари/дългокраки мадами/ферарита ще ми донесе това?" Това е въпроса, който движи всичко в нашия живот. Няма значение че не ти трябват ферарита, щот си сляп като Стиви Уондър - можеш да ги замениш за някой, който да те води по улицата. Може да не ти трябват ни толкова ферарита ни толкова дългокраки мадами - по-важното е да ги прибереш, защото ако някой друг вземе да ги прибере, той може да купи срещу тях наемни убийци, които да те застрелят. И съдии, които да го оправдаят в това му начинание. Да стане по-могъщ от теб. Това не трябва да се допуска. Затова ти даваш няколко ферарита и си купуваш медия (с все робите, бачкащи в нея), която да обяснява че другия е кофти пич и че бизнес с него не трябва да се прави. Така, профилактично, за да си осигуриш липса на конкуренция.
Друг бил измислил нещо, дет хората го харесват и искат да си го купуват. Трябва или да го купиш, или да го очерниш, или да убиеш изобретателя за да може това нещо да не се появява повече и да ти застрашава положението.
И най-вече - робите не трябва да се оставят без работа. Защото ако не чоплят в калта, ще вземат или да измислят нещо дет да е готино (и ще трябва или да го купуваш, или да ги убиваш), или недай си боже ще почнат да си задават въпроса "Ае ... аз що копам?" Ще вземат да си шушукат да се сдружават, и да дойдат да те питат теб... а ти няма как да им кажеш истината. Затова ти трябва и полиция, и "право"раздавателна система, която да крепи стауквото. Трябва ти и цирк - със клоуни (политици) и зрелища (избори). Там едните викат "Осанна", другите викат "Разпни го" към клоуна. От време на време сменяш клоуните, щото виковете затихват поради липса на интерес. Стария клоун дет вече не е интересен го правиш градинар на някоя от вилите ти.

Уф... писна ми да пиша вече :)

Неактивен edin

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 283
  • Гениалното, винаги е просто
« Отговор #377 -: Май 04, 2015, 03:35:17 pm »
Не съм сигурен какъв капан имаш предвид, но аз ползвам информация от Истински Посветени, и ченълинги и измислици премислици не препоръчвам, поради изключително голямата вероятност от внасяне на целенасочени заблуждания чрез тях.

Разбира се, никой не си направи труда да прочете статията. Знам, че и ти не я прочете, преди да напишеш поста си.

Неактивен Радико

• Много Напреднал
  • Публикации: 7 263
  • Потребителя не съществува
    • http://martinov-radiko.blogspot.com/
  • Скайп: radiko1a
« Отговор #378 -: Май 04, 2015, 03:40:44 pm »
Цитат
Групи или индивиди (престъпни или политически, или икономически) които са в глутница оживяват. Тези, които пробват да го правят по друг начин - умират
Ако на 9 баира стои по един вълк и си вият един на друг, и се слушат как вият това глутница ли е  ;) ;) ;)
Предполагам всички ще се досетят какво имам в предвид.
П.П. edin аз я прочетох.

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 024
« Отговор #379 -: Май 04, 2015, 03:47:17 pm »
Ако на 9 баира стои по един вълк и си вият един на друг, и се слушат как вият това глутница ли е  ;) ;) ;)
Предполагам всички ще се досетят какво имам в предвид.
П.П. edin аз я прочетох.
Да, глутница е. Има "колективен труд". Виенето ще подгони животните нанякъде, където ще е по-удобно да бъдат изловени.
Докато ако само един вълк вие, то той много трудно ще може едновременно с това и да преследва жертви.

Не си мисли че един вълк ще седне да вие просто щот му е скучно и му се приказва с другите.

Неактивен GreenHulk

• Много Напреднал
  • Публикации: 1 270
  • Астронавигатор
« Отговор #380 -: Май 04, 2015, 06:27:01 pm »
Атосе, има и езотеричен будизъм, както и езотерично христианство,юдаизъм/Кабала, ислям/Суфизъм и др. Там нещата са по-други. Учим се и на земята, и в духовния свят. А някои са си възстановявали спомените за миналите животи. Значи ги има :)

vitan

• Гост
« Отговор #381 -: Май 04, 2015, 07:19:46 pm »
А някои са си възстановявали спомените за миналите животи.
А кой гарантира, че това са техни спомени, а не "наляти" от някого? Никой.

Отнесохте се от темата... Къде почна темата и пак заби в имагинерното без полза. Ако може всяка нишка да се развива на където си искате - само свирнете, но никога не ми правете забележка. И аз обичам висшия пилотаж.

Неактивен GreenHulk

• Много Напреднал
  • Астронавигатор
« Отговор #382 -: Май 04, 2015, 08:31:50 pm »
А кой гарантира, че това са техни спомени, а не "наляти" от някого? Никой.

Отнесохте се от темата... Къде почна темата и пак заби в имагинерното без полза. Ако може всяка нишка да се развива на където си искате - само свирнете, но никога не ми правете забележка. И аз обичам висшия пилотаж.
има и техники за спомняне, в бъдеще хората ще имат развит орган за това, за сега това касае предимно напреднали в езотеричното развитие, Но ако някой се интересува, може да се подложи на нехипнотична регресия(връщане)  в минали животи и стават...интересни неща.

Неактивен Vector

• Стабилен
  • Публикации: 559
« Отговор #383 -: Май 04, 2015, 08:33:00 pm »
Цитат
нехипнотична регресия(връщане)  в минали животи и стават...интересни неща.
Как става туй нещо?
« Последна редакция: Май 05, 2015, 12:32:13 am от atos »

Неактивен GreenHulk

• Много Напреднал
  • Астронавигатор
« Отговор #384 -: Май 04, 2015, 08:46:07 pm »
Как става туй нещо?
Някой трябва да те води/насочва - има нещо като процедура, има някои хора, които го правят и в България. Но по-добре е водача да е с ясновидски способности.
Може да зависи и от човека, но някои са виждали доста неща и ако го преживееш лично, може да е толкова разтърсващо, особено ако има връзка със сегашния живот примерно.
Извинявам се за офтопика, но най-вероятно и политиката има връзка с миналите ни животи и миналата карма на България.
« Последна редакция: Май 05, 2015, 12:32:34 am от atos »

vitan

• Гост
« Отговор #385 -: Май 04, 2015, 09:08:43 pm »
GreenHulk, не ми казвай версии, които сме чували. Кажи за гаранта, кой е гаранта?

Или по-добре, като си толкова навътре в окултизъм и езотерика, по-добре разтълкувай думите на Дънов: ... че и едно време мъжете раждали, не само жените. И защо аджеба е станал тоя сакатлък....?

Неактивен mi68

• Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 779
« Отговор #386 -: Май 04, 2015, 09:15:07 pm »
Здравейте,
Явно количеството води до качество.
Примерно от детство имам картинно видение, че съм жена и ме гонят турците и влизам в една пещера в Родопите. Тази пещера води до Египет. Тук всичко свършва. Правих опит да определя по карта  входа на пещерата, но не мога, но в пещерата има сили, които разрушават тялото. Това беше повод да осъзная, че съм бил Богомил, после в Азия, после по Индия, Атлант Лемуриец.
За космически превъплъщения не мога да си спомня, но много добре си спомням мириса на тревата в Индия и лековити билки.
Минах през черната дупка и отидох до съседна Вселена. Двете Вселени са във форма на гира или осморка, но може да има схема сфера и по-голяма сфера.
Нещата са огледално симетрични. В нашата вселена заряда е компенсиран и имаме гравитация, в огледалната гравитацията е компенсирана имаме заряд. За това предполагам богомолките натикват души в тела с електромагнетизъм и светлина.
Гледах "костенурките нинджа" имаше сцена подобна. Реших да ползвам високо напрежение и ТТ, оказа се работещ модел.
Ако някой смята, че е попаднал в такъв капан да си представя високо напрежение, просто се пръска капана, може се ползва оксижен.
Копаенето на тунел с лъжица е неработещ модел.
Много се увлякох ще ми дадат "жълта книжка", но лудите оцеляват.   
« Последна редакция: Май 05, 2015, 12:33:49 am от atos »

Неактивен EDM electronics

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 005
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #387 -: Май 04, 2015, 09:24:23 pm »
Да вкарам малко темата в релси: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B8_%D0%BD%D0%B0_%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F_%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7_%D0%92%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0

Отровната англо-американска змия /Англия - Глава и САЩ - тяло/ единствена е бомбардирала мирна България от 1941-1944 г. северозападната част на страната, най-вече София. Тази колонизаторска змия е убила около 10 000 българи, все жени и деца. Да си представим само колко са 10 000 българи. Това е един малък град осеян с трупове, деяние на най-големите демократи в света! Разрушила е с бомбите си всичко социално в страната и най-вече София, като болници, училища и църкви. Такава е била целта тогава, такава е и сега, само че с други средства.

В благодарност за този подарък на англо-американците , българските продажници и техните поддръжници - подлизурковци /те си знаят кои са, усещат се и се дразнят на подобни факти от историята ни/ позволиха без бой да ни заробят, колонизират и окупират с военни бази, като същевременно ни разрушиха армията и военната промишленост и приватизираха банковия, застрахователния, енергийния и златодобивния сектор. За капак ни деиндустриализираха, като ни спряха атомните енергийни блокове, за да нямаме конкурентни цени на производството и сега желаят да ни построят техни блокове на цена 2,5 пъти по-висока от онези, които правят в момента Турция и Унгария.

Министърът на отбраната ни пък е назначен от началниците на българското правителство - Посолството на САЩ в БГ, тъй като негови роднини били висши военни от американската армия. Задачата му била България да изтегли заем и с нега да закупи остаряла за скрап американска бойна техника, като така ще се инвестира в американската икономика сумата от 4 милр. долара . заем.

Разбира се българите се радват на демокрацията - колко е хубаво...  :D

vitan

• Гост
« Отговор #388 -: Май 04, 2015, 09:37:37 pm »
Разбира се българите се радват на демокрацията - колко е хубаво...  :D
С поста си: http://bnr.bg/post/100552396/kalina-androlova-tapotata-kato-chudovishten-problem опитах да дам посока размисъл, но тая тема явно не струва усилията, защото повечето пак зареяха в имагинерното..
Слезте на земята, "преродената ирландска пастирка" президент дори е посмешище за западните министри, президенти и пр.
Пускам още преродени истории, та и mi68 да се възрадва:
http://www.km.ru/joke_day/753195

« Последна редакция: Май 05, 2015, 12:34:29 am от atos »

Неактивен getca

• Сериозен Експериментатор
  • Стабилен
  • Публикации: 764
  • https://t.me/BGfreeman
    • http://analogov.com
« Отговор #389 -: Май 04, 2015, 10:21:16 pm »
Здравейте,
Явно количеството води до качество.
Примерно от детство имам картинно видение, че съм жена и ме гонят турците и влизам в една пещера в Родопите. Тази пещера води до Египет. Тук всичко свършва. Правих опит да определя по карта  входа на пещерата, но не мога, но в пещерата има сили, които разрушават тялото. Това беше повод да осъзная, че съм бил Богомил, после в Азия, после по Индия, Атлант Лемуриец.
За космически превъплъщения не мога да си спомня, но много добре си спомням мириса на тревата в Индия и лековити билки.
Минах през черната дупка та и отидох до съседна Вселена. Двете Вселени са във форма на гира или осморка, но може да има схема сфера и по-голяма сфера.
Нещата са огледално симетрични. В нашата вселена заряда е компенсиран и имаме гравитация, в огледалната гравитацията е компенсирана имаме заряд. За това предполагам богомолките натикват души в тела с електромагнетизъм и светлина.
Гледах "костенурките нинджа" имаше сцена подобна. Реших да ползвам високо напрежение и ТТ, оказа се работещ модел.
Ако някой смята, че е попаднал в такъв капан да си представя високо напрежение, просто се пръска капана, може се ползва оксижен.
Копаенето на тунел с лъжица е неработещ модел.
Много се увлякох ще ми дадат "жълта книжка", но лудите отцеляват.   

Буахахахаахахахааааааа, хи-ихихииии-хи...леле, ше се пукна, уахахаааа...скоро не съм се смял тъй, уау !!!!!....

Последното с уголемен шрифт е много вярно, интересното е, че пишещият го осъзнава, хи-ихихиии...оТцеляват - уникално ! Не, цялото писание е у-н-и-к-а-л-н-о, неподражаемо, емблематично, нямам думи просто !
« Последна редакция: Май 05, 2015, 11:47:54 am от nizo »