Автор Тема: Политиката и политиците ни!  (Прочетена 485262 пъти)

Неактивен edin

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 283
  • Гениалното, винаги е просто
Re: Политиката и политиците ни!
« Отговор #780 -: Юли 19, 2016, 06:58:43 pm »
Не знаех, че казармата, лекува хомосексуализъм.  ;D
Смешно е, да. Служих във вътрешни войски. По едно време, докараха от София, един ефрейтор, дето го опънали старите и да не завторят, та при нас хетеросексуалните   ;D

Неактивен Аtos

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 4 290
  • Мисля, следователно...мисля!
« Отговор #781 -: Юли 19, 2016, 07:04:08 pm »
Не знаех, че казармата, лекува хомосексуализъм.  ;D
Смешно е, да. Служих във вътрешни войски. По едно време, докараха от София, един ефрейтор, дето го опънали старите и да не завторят, та при нас хетеросексуалните   ;D

edin, не говорим за "лекуване", а за ПОКЛОННИЧЕСТВО!
Голяма е разликата!
Един гей е...сбъркан генетично индивид, лечение няма - женска психика в мъжко тяло.
Нека си има гейове, хиляди години ги е имало (не ми пречат), но чак в последните 20-30 години се налагат като обществен "шаблон" за подражание...което е отвратително...и деструктивно в популационен, че даже и нравствен контекст!

Неактивен Dedo pop

• Активен
  • **
  • Публикации: 299
« Отговор #782 -: Юли 19, 2016, 08:08:43 pm »
     Значи помниш това "китно' село. Миналата година на път за Царево минах да видя какво е останало...Наблюдавах без да искам как се трошат прозорци от блока до КПП то.
И трошача не беше циганин...Иначе - безсмислено поделение на безмислено място. От Селкия баир до границата са 5км. Турците можеха да ни стрелят с минохвъргачки.Не говоря за по сериозни оръжия.Доброволен дисцип.НО социалистическата държава имаше нужда от такива места за да може да те заплашват- Ако не слушаш-Звездец,Марица Грудово,Елхово.Всичко се крепеше на страха и лъжата.По  точно- голямата и малка правда според бай тошо.
     Кои години си живял там? Може да се окаже че с баща ти сме си пили ракията.

Неактивен edin

• Специалист
  • Много Напреднал
« Отговор #783 -: Юли 19, 2016, 08:21:13 pm »
edin, не говорим за "лекуване", а за ПОКЛОННИЧЕСТВО!
Голяма е разликата!
Един гей е...сбъркан генетично индивид, лечение няма - женска психика в мъжко тяло.
Нека си има гейове, хиляди години ги е имало (не ми пречат), но чак в последните 20-30 години се налагат като обществен "шаблон" за подражание...което е отвратително...и деструктивно в популационен, че даже и нравствен контекст!

Ако момче бъде изнасилено до 15 годишна възраст, става хомо. Не е само генетично, затова и с хомеопатия се лекува. Нека не забравяме, че сме две половини. Мъжка и женска, ляво и дясно полукълбо. Проблемът идва от дисбаланса. Нарича се перверзия. Изобщо това е обширна тема и няма смисъл да я дъвчем тука. Иначе и на мен не ми пречат хомотата, но ми пречи конспиративната практика, за разделянето на обществото, чрез натрапване на хомо ценности. Да, това е с цел поредното разделение и идеята е на шибаните евреи ционисти. Факт. Факт е и че същите са създатели и на християнството и исляма и на комунизма и на капитализма и т.н.т. Изобщо картинката е много по-шарена, отколкото изглежда.
Принцип номер едно на ционистите е, създай и двата лагера и така ще имаш пълен контрол над обществата, чрез противопоставяне на ценности.

Неактивен Аtos

• Global Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #784 -: Юли 19, 2016, 09:19:40 pm »
edin е, точно!
За това говоря...
Първото не е задължително, но е много вероятно...
Генетично обусловените са "по-лесни за разбиране"... че и за толериране.
Другите са проблемът - може чрез насилие, може чрез втълпяване на "ценностна система"...
Израждане (психично) като краен ефект!
Цел?
Намаляване на популацията?

Неактивен Аtos

• Global Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #785 -: Юли 19, 2016, 09:23:51 pm »
Dedo pop, вехтият е 40-ти набор...едва ли:)
Това, което е имало смисъл някога е нормално сега да изглежда безсмислено...
Ако посетиш някои села в Ломско или Видинско, ще се запиташ - на кой пък някога и как му е хрумнало да строи тук училища?
Та...за това говорех в общ план...

Неактивен edin

• Специалист
  • Много Напреднал
« Отговор #786 -: Юли 19, 2016, 09:55:25 pm »

Цел?
Намаляване на популацията?

Много са целите, но крайната е смяна на планетарния модел на инкарниране.

Неактивен Аtos

• Global Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #787 -: Юли 19, 2016, 10:39:23 pm »
Много са целите, но крайната е смяна на планетарния модел на инкарниране.
Чрез проповеди към педерастия?
Извинявай, аз съм тотално разкрепостен, но дори за мен това звучи налудничаво...?!?

Неактивен edin

• Специалист
  • Много Напреднал
« Отговор #788 -: Юли 20, 2016, 01:46:09 pm »
Знам, ама не съм виновен за това.

Неактивен Радико

• Много Напреднал
  • Публикации: 7 263
  • Потребителя не съществува
    • http://martinov-radiko.blogspot.com/
  • Скайп: radiko1a
« Отговор #789 -: Юли 20, 2016, 11:48:49 pm »
Егати и логиката.
То според писаното по горе излиза, че преди руският цар Петър първи да измисли наборната военна служба по света не е имало мъже, само женчовци и педали.
Интересното е, че и онзи от любов и уважение към когото бяха изтрити моите предишни постове, той също попада под ударите на тази логика защото също не е минал през военна служба.
Да atos ти го каза: Алеко Константинов е бил женчо и педал както и още един куп български възрожденци със голямо съжаление към това число трябва да добавя и Левски, е освен ако не смятате легията на Раковски за военна служба.
Жалки сте жалки няколко човека тука. Още през римско време е имало такива като вас дето са плюели по новото и са оплаквали старото дето си е отишло и тия деца не ставали за нищо и ще затрият света. и така вече 2000 години. Пък света нещо неще да се затрие. даже ми се струва, че живеем по добре от колкото през римско време.
някой модератор да вземе да изтрие всички тези ретроградни писания че са срам за форума.       

Неактивен Аtos

• Global Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #790 -: Юли 21, 2016, 10:09:38 am »
Радико, не ми излизай пак със словесна еквилибристика, само и само от любов към спора!
Прекрасно знаеш за какво говорим и аз и g1905, нали...

И...понеже ще продължиш с "халосването", конкретизирам - визираме последните 30-40 години.
В миналото, за което говориш, животът е бил достатъчно суров, за да е сам по себе си подобна "школа"!
От 10-12 годишна възраст, родителите или са увличали в работа децата си, или са ги пращали чираци, да учат занаят (говоря за масата), възпитавайки ги по този начин да ценят хляба и да се научат на труд!
Това днешното - "тати носи...мама меси" е неприложимо като масово явление за онези времена!
И не смей да ми спрягаш Левски...той си е бил пич отвсякъде в личен план, без значение от интерпретациите на дейността му!

Неактивен dymelsoft

• Administrator
  • Стабилен
  • Публикации: 629
  • специалист, не носи на пиене
« Отговор #791 -: Юли 21, 2016, 10:46:39 am »
Цитат
някой модератор да вземе да изтрие всички тези ретроградни писания че са срам за форума.

Радико, имаш над 2000 хиляди публикации и не се научи да пишеш грамотно. Дори atos се предаде и спря да ти редактира творенията. Честно казано не знам кои точно писания са срам за форума.

Неактивен Радико

• Много Напреднал
  • Публикации: 7 263
  • Потребителя не съществува
    • http://martinov-radiko.blogspot.com/
  • Скайп: radiko1a
« Отговор #792 -: Юли 21, 2016, 02:47:07 pm »
Цитат
От 10-12 годишна възраст, родителите или са увличали в работа децата си, или са ги пращали чираци, да учат занаят (говоря за масата), възпитавайки ги по този начин да ценят хляба и да се научат на труд!
А пък това вече е неприложимо и неуместно към днешни времена, особено във читавия свят.
Да не говорим колко по неприложимо ще е в недалечно бъдеще.  Нима още вярвате, че способността да се извършва усилен физически труд е силно положително и особено ценено качество. Ако е така значи сте попаднали волно или неволно под влиянието на една изключително ретроградна каста от обществото която обаче има претенциите да е ултра напредничава и че точно тя определя вярната посока за развитие в бъдеще на човечеството.
Същата тази каста смята, че понеже всичко е циклично в природата то така е и в обществото и, че е дошло времето да се завърти цикъла и да се върнем към робовладелския строй но под нова по висша форма.

Неактивен edin

• Специалист
  • Много Напреднал
« Отговор #793 -: Юли 21, 2016, 03:36:51 pm »
Думата " Работа", произлиза от "Раб", т.е. роб. Работят само робите. Другите творят или управляват робите и си клатят оная работа.

Неактивен Аtos

• Global Moderator
  • Много Напреднал
« Отговор #794 -: Юли 21, 2016, 04:30:41 pm »
А пък това вече е неприложимо и неуместно към днешни времена, особено във читавия свят.

Че нали точно поради тази причина ти го пиша - понеже отдавна е неприложимо в днешно време!?!
С мен ли спориш или със себе си?
Нали точно затова ти казвам, че казармата беше "последната школа", която учеше мъжете да бъдат мъже и да разчитат на себе си?

И да, наистина смятам, че способността да се извършва усилен физически труд, да имаш знанията, уменията и волята да оцеляваш в неблагоприятна среда е изключително положително и особено ценено качество, присъщо на истинския мъж!!!

Колкото до "робовладелският строй"...такива наивници ли сте, та да допуснете, че някога е преставал да съществува? Лустрото му е било различно през епохите, но същността му е неизменна, не гледайте толкова повърхностно на нещата!