Отсъствах два дена и виждам че, във форума е продължила дискусията!
Първо Радико извинявам се че, съм те подмладил.
Но, би трябвало след като си по-възрастен от мен по-добре да разбираш какво се опитвам да кажа. И така до този момент не съм получил смислен отговор от теб. Въпреки годините ти! А аз ти зададох конкретен въпрос и дори ти дадох пример от собственият си житейски опит. Със фрапираща разлика. А именно, как така дядо ми с едногодишна заплата си осигурява подслон за цял живот и дори след него а, аз неговият внук трябва да бъхтя 30 и кусур години за същото нещо.!? Как така!? Нали би трябвало да е обратното! Ако дядо ми е работил една година за къща то, би било логично аз да работя Един месец. Иначе за какво ми е цялата тази Технология!? Тя е безсмислена в огромната си част!? Разбираш ли, или не искаш да разбереш!? За това и колегата Елпунто ще продължи да влага огромни средства за нещо което няма възвращаемост и ще живее с илюзията че, си осигурява комфорт. Но, това е негово право!? Така е решил човека!?
За какви глутници говориш за какви природни закони след като в човешкото общество нищо не е изградено според природните закони или е така деформирано че,,,,,, майка плаче, грамофон свири!?. Напротив със всеки изминал ден със всяка изминала година ние хората се опитваме да променим природните закони в наша угода. А това повярвай ми, ще доведе само до катастрофа и катаклизъм!
Моята гледна точка е много близка до тази на Атос. Може би нашата сетивност за нещата който стават в днешният свят е много близка и следователно и разбиранията ни за устройството на света съвпадат. Но, така е било писано!?!?
И последно, момчета не знам дали това което пишете е просто замаскиране и замитане на въпроса който задавам. Но, ако внимателно сте чели постовете ми не вярвам да не сте разбрали какво питам и в какво дередже сме 99% от хората. В тези 99% съм напълно сигурен защото всеки един от нас в една или друга форма е укаушен(затворен) от Системата(Матрицата) и тя тотално ни контролира. Отново давам пример.
През 2009 година останах без работа.Тогава направих съзнателен избор,вследствие на болестите който ме налегнаха от двете десетилетия непрестанен труд и не възможността да намеря за себе си и семейството си изход от банковото заробване. Имах наследен от дядо ми и доразработен от мен семеен пчеларски бизнес. Та вследствие на създалите се тогава обстоятелства реших, да намаля стреса и да възстановя до колкото мога здравето си, психическото си равновесие като се занимавам с пчеларство и изследвам свободната енергия. Да, ама не! Тръгнах по банковите институции да търся по-изгодни и облекчени условия за кредитиране и може би се досещате че, такива не получих. Оказа се че, всички банки са си плюли в устите и държавни и частни и условията в тях са едни и същи разликите бяха незначителни. И така не само че, не получих облекчени условия а тегобите ми станаха повече. Пчеларството не вървеше вследствие на ГМО културите който започнаха да се садят, болестите ми продължиха да се множат а, като капак на всичко и егоистичната ми жена поиска развод. Защото вече не можеше да разчита на благополучието и жизненият стандарт който и осигурявах до този момент АЗ!?!?
Оказах се в капан и лично изпитах всички тегоби и издевателства на който е способна системата. Повярвайте ми нещата са много, ама много зле!? Тогава започнах да си задавам поредица от въпроси като - Нали по-масмедиите се прокламира че, всичко което се прави е за доброто на ЧОВЕКА! Тогава ЗАЩО е такава настройката? Къде беше доброто за Мен!? Нали по-конституция човешкият живот е неприкосновен! Нали тази система би трябвало да функционира за добруването на човека!? Да, ама не!? Оказа се че, за да си дадеш дори миг почивка за да си възстановиш здравето е невъзможно!? Точно така, невъзможно е!? И тогава за какви закони конституции и добруване на човека говорим!? За какви!? Няма такива, дами и господа!? Просто това е химера за да ни точат жизнената сила и енергия!!! Не, може да става въпрос за никаква свобода на личен избор ако, това не е от полза за самата система. Разбирате ли, ние хората сме буквално дойни крави който трябва да си стоят в обора в който са родени и да зобят храната която им дава системата. И като благодарност да отдават живота си за благото на системата. Нима това е човешкият живот!? Да работя за нещо което е настроено срещу мен. До там сме я докарали!? Е разбира се, има и такива екземпляри между нас и те са мнозинство който им е безразлично дали ще ги доят или не, стига постоянно да им се осигурява зобец. Но, тогава не си ли задават следният въпрос!? За какво им е даден този живот??? За да робуват на вещи!!! Който сме приучени да ползваме и който ако, живея природосъобразно въобще не са ми необходими! Ама въобще!?
От горе изложеното по-естествен път възниква въпроса!? Как аджеба да променим нещата че, поне малко да облекчим мизерният живот който водим!? А той наистина е мизерен!? Не, вярвате ли!? Опитайте да водите природосъобразен начин на живот и да не зависите от системата!? Просто опитайте да живеете "свободно"(не казвам отшелнически или бунтовно) една година!? Свободно означава без да се съобразявате със запрограмираните си задължения!? Просто година, не повече!?!? И картинката ще ви се изясни!? И роденият като слепец ще прогледне!?
Не смятам да поддържам повече тази безсмислена за мен дискусия така че, ако модератора реши може да изтрие коментарите ми!?!?