Театърът пак започна !!!! На сцената пак е Кузмов..
Много писма имам от излъгани !!! И как съм ги излъгал много интересно ,като съм дал схемата безплатно?
??
Хората ги е страх да пишат в темата,да не ги нападнете !!!!!
реших да пробвам "горелката" на вода, та белким си подкарам парното в къщи по-евтино, това ми е основната подбуда към тези експерименти. Получавам стабилен, не много голям пламък, ама доста неща от постановката са импровизирани напълно, та не знам какво още да подобря. Сподели моля те (ако не е проблем разбира се) какви са електродите за + и за -, че това си е проблем... А иначе пламъкът е стабилен, не мърда (при 310 волта на празен ход и около 260 натоварено захранване), консумация от мрежата около 100 вата. Иска ми се да си поиграя с насочването на пламъка, ама не знам дали се отделят вредни газове (работя си в къщи, в хола, където имам обособено кътче да си ремонтирам разните апаратури
и да не прецакам семейството (имам малко дете на 1 годинка)... Извинявай, че те занимавам с моите "болежки" по тази тема, ама във форума (мазето) не ми харесва отношението на останалите към хората като теб и затова почти не пиша там ( а чета с интерес), та така... Правя нещо от любопитство, харесва ми, разбирам и от механика, и от електроника и много ми се ще да си помогна на семейството по някаквъв начин с тези свои умения...
Ще се радвам ако дадеш някакви насоки за по-нататъшно действие, пък ако ли не - остани си със здраве и дано имаш успех във всяко свое начинание, ще радвам да има (и да познавам) такива хора!
ЩЕ ВИ ОТГОВОРЯ НА ЛИЧНО В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ
ПОЗДРАВИ