Vetap ! Ще покажа със снимка ! Поне, снимките ми се качват ! Подобен е, нищо особено ! Не цепи секундата ! Нужно ли е ? Да акумулатор е с някои забележки ! В графиката се вижда че няма разминаване м/у напрежението и тока ! Ако сплитера, има капацитивен или индуктивен характер, ще се наблюдава разминаване ! Имам сплитер "мокър тип", с по голям размер на плочите, съответно повече електролит в него ! 6 клетки ! След изключване автомобилна крушка свети видимо поне 30 сек. ! Имам стотици експерименти с различни води ! От дестилирана, дейонизирана, чешмяна, ..... после с 1% до 25% на чистите води ! Катализатори, NaOH, KOH, K2CO3, ! Последно се спрях на 20-22% плътност с NaOH на дестилирана вода ! Bob Boyce, в документа D9.pdf твърди същото ! George Wiseman също, но той твърди че дейонизираната вода е по добрата ! Всичките по горни експерименти са били, и с различни екзотични захранвания ! Включително безконтактна електролиза с 25-30 КV ! Никога при всичките тези лутания, не съм си мислил да "размажа" електролизата като процес ! Стремял съм се към високо ефективно ЗАХРАНВАНЕ, с мин. загуби от мрежата, до захранващите терминали на сплитера ! До момента, нямам отговор защо се движа 12-16% в добива над теоретичният !
Искам да разнищим твоят резултат ! Съобщаваш 9 плочи ! Това значи 8 клетки ! ИЛИ ? При 12 в. захранване на клетка се пада по 1.5 в. !
Как при 1.5.в. пускаш ток 10А през сплитера
Резултата, 12 в. по 10А = 120 W ! С тези 120 W добиваш поне 1 лт. !
Фарадей е добил срещу 2.34 W приложена мощност 1 лт. за 1 час ! Така ли е ? Moon_Watcher трябва да потвърди или да коригира !
Трансформирани към 1мин. излиза че Фарадей би добил за 1мин. 1лт. срещу 140.4 W приложена мощност
Аз съобщавам че се движа в границата 160-170 W за 1лт. 1мин. !
Излиза че ти си по добър от Фарадей с 20.4 W а от мен с 40-50 W ??
Логично възниква въпрос ? Какво да споделям с теб ? Сподели ти как става защото си по добър !
Ако имам някаква грешка редно е да бъда поправен !