dymelsoft, сравннието ти с климатика и настоящия разговор не е съвсем точно, никак даже. КОП е коефициент на преобразуване на един вид енергия в друг. Климатика работи с ток и преобразува в топлина или хлад, но реотана прави същото, само че има големи загуби и нисък КОП. Ел двигателя също преобразува енергия, както и ДВГ, но първия е с много по-голям КОП, така че ако преобразуваш на климатика топлината в ток, то никак няма да получиш същата енергия с която си го захранил, винаги по-малко. КОП не е КПД!
Днешния разговор е съвсем друг.
madsatbg не ни представя преобразувател от едивн вид енергия в друг, а усилвател на един и същи вид енергия. Тук няма КОП, а КПД. Тук няма пречка, ама никаква да се самозахрани с ПОВ. От уредите му явно личи прираст на енергия, явно...
А той не е вчерашен, но не искал да самозахрани. Той не иска, защото предпочита да самузаблуждава себе си - то това остави, ами защо иска да заблуждава съфорумците? Толкова ли ще му коства усилие, още днес, сейчас, да върже един кабел изход-вход? Но няма да го направи, защото го е страх, че ще лъсне истината. Що го е страх въри разбери...
Оставете ги тия "песни" не можело да се самозахрани. Не може само за оня, който иска да заблуждава. Ако иска хайде, нека ми го изпрати по Еконт, аз ще го самозахраня и ще ви покажа резултата.
Защо не сте честни бе колеги, защо?
Тая пиклива схема с два чарка на кръст с много ниска степен на сложност ще я налепя за ден-два на пробна платка. Но защо да си губя времето, ако някой вече я е направил и защо не сподели истината?
Да ви кажа ли защо, си мисля аз? Защото такива си мислят, че са се набутали, изгубили са си времето и сега ако някой друг като тях си го изгуби, поне да не са сами на тоя свят в това отношение - ей затова.
Готов съм да получа проекта, да го самозахраня и го връщам!
А познайте дали ще ми го изпратят?