Ами гледам да Ви спестя излишни разходи .... който иска да вярва естествено , че може колкото си иска. Споделям информация , мога да дам и много подробности които Чобанов не е коментирал във форума, мога да кажа какви са моторите, мога да ви кажа даже и модела на честотния регулатор който ползва (шнайдерски е - това е достатъчно) , мога да ви дам информация за планарните му трансформатори, за батериите и всички останали смехории по количката му , но няма да го направя защото не е редно да кодоша и да излагам хората които са ми споделили информацията. Всеки да си прецени за себе си. Аз съм до тук.
Съвършенно нелепо оправдание, някой някъде казал, че за регулиране на оборотите трябва честотен инвертор, може да е и на фирмата Шнайдер, това било напълно достатъчно, ха колко близко до акъла, възкликвам аз и недоумявам в същото време? (странно но такава информация вече беше споделена в темата, чудя се как колегата не я е разбрал и възприел от тук ами я е разбрал и възприел чак от другите източници, хората на които се е доверил)
, После човека казва че се возил на неработоспособен електромобил, отново още по голямо недоумение?
И накрая няма да ви кажа повече подробности щото така ще изложа на посмешище същите тези хора, източници на дезинформация, на които аз повярвах и се довериха така нелепо, че чак се отказах