В подкрепа на Кузмов само бих подсетил Радико, че от десетилетия се занимавам с устройства, които горят в доста случаи и нафта. Сблъсквал съм се в резервоари, в които има престояла с години нафта. Горил съм нафта с вода, нафта с антидетонационни добавки (един умник беше поръчал "от скъпата нафта" за автомобили), горил съм "зимна" нафта с добавки против замръзване пак за автомобили... И говоря за горене на горива в обеми от порядъка на от 100 кила до тон за час, а не 100 кила на месец...
Нали се сещаш че ако в един котел в продължение на месец се гори по 500 килограма нафта на час, то в него би трябвало да влезнат поне няколко десетки килограма от тоя "сапун", и съответно да остане по стените на котела и комина? По дяволите ... ако има такова количество вода в нафтата, ще ми ръждясат всички стоманени части по горивната помпа, по регулатора за горивото!
За "водната възглавница" и изчакването след зареждане - отново бъркаш понятията. Всеки такъв резервоар има "мъртъв обем", от който не се дърпа гориво. Ако резервоара е висок 1 метър, гориво се взима от височина не по-ниска от 10 см. В последните 10 см се събират всякакви боклуци и вода, която попада при кондензиране на влагата във въздуха, с който е пълна празната цистерна преди да я напълнят с гориво. На резервоара има едно кранче в най-ниската точка и през определен период това кранче се отваря и се чака да спре да тече гняс и да почне да тече чиста нафта.
Та това изчакване след пълнене на резервоара на бензиностанцията е именно за да се остави време на гадориите и водата в резервоара да се утаят за да не се вкарват в резервоарите на автомобилите които ще се зареждат.
Правил съм опити да запаля горелка от порядъка на 2-3-4 мегавата с нафта, в която има вода. Ако не си подготовен, може да напълниш гащите...
В случаен момент пламъка се откъсва от горивната глава и заминава на метър напред в котела, в следващия момент отново идва свежа нафта, запълва целия този метър с горивна смес и чак тогава тя се запалва едновременно, и това се повтаря с всяка порция вода която пристига... почваш да се чудиш кога горелката ще се откъсне от фланеца на котела, или пък може би цялата врата на котела ще падне, или пък ще се скъсат тръбите за водата или парата...