Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства
1939год - реплики на Ганчев, Млеченков и Макс1962
Аtos:
Какво да ти доказвам, колега???
Човекът е снимал как работи, казвам ти какво твърди, обяснявам ти принципа...какво повече искаш, какво се зъбиш такъв?
Да не е моя разработка, че да ти доказвам нещо си...?
С редуктор и скрипец или с полиспаст ще се скъсаш от въртене, на всичкото отгоре...ще вдигнеш таратанци, ако спазиш тези условия показани тук,а те са - ПРАВИШ СЪЩО ТОЛКОВА ОБОРОТИ, КОЛКОТО И ГОЛЯМАТА ТЕЖЕСТ!!!
И при всичко това траекторията при управляващата сила е ПО-МАЛКА като изминат път.
Уморих се наистина...да поеме щафетата някой....
oneman:
Не се карайте, момчета!
Вижте това видео:
http://www.youtube.com/watch?v=JolNozy8UEY&list=UU-41VqjATdRAlN7ztX8S30A
Има стъпка по стъпка изследване на принципите на машината с разни обяснения.
mi68:
Материал за четене.
Bat_Vanko:
--- Цитат на: atos в Септември 17, 2014, 11:26:37 pm ---Какво да ти доказвам ???
Човекът е снимал как работи, казвам ти какво твърди, обяснявам ти принципа...какво повече искаш, какво се зъбиш такъв?
Да не е моя разработка, че да ти доказвам нещо си...?..
--- Край на цитат ---
Гледал ли си "Междузвездни войни", снимано е, показано е, мога да ти гарантирам че ще стане... някога но не сега! Тубата е пълна с подобни измислени клипове, това ще се окаже поредният. Древните гърци са обяснявали мълниите с настроението на Зевс. Ако ти претендираш за по-разширени познания - то разпиши процесите с новооткритите (след гърците разбирай) формули. И не забравяй за откритият в последно време Закон за Запазване на Енергията!
Успех в начинанието!
Аtos:
Ванко,с погрешно впечатление си останал.
Аз не споря с теб.Не съм и твърдял, че въпросният двигател е перпетуум мобиле или подобно.
Даже ми поразгледай постовете - в някои от тях казвам, че е нужно измерване.
Въпросът тук беше за предполагам принцип на действие.
Обясних го , доколкото го схващам - това е!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия