Възобновяеми енергоизточници, нагревателни и хладилни системи > Соларни източници - фотоволтаици, нагревателни и др.

Домашна електроцентрала

<< < (90/211) > >>

nizo:
Уважаеми sasma и velko. Честно казано в последно време оспамихте форума с безсмислени постове, питанки, лични проблеми и откровенни глупости. Защо се занимавате с тези неща, след като и капка понятие нямате с какво се захващате. Извикайте си техник от фирмата която ви продава тези системи, че да ви ги инсталират и настроят, защото е видно, че ВИЕ просто не сте в час. Съжалявам, но за мен последните постове в тази тема са си доста ДЕБИЛНИ. 31 страници за ДЕЦ, но все пак sasma, все още не разбира какво е туй дето го е купил и как да го върже. Точно като оня дядка от цифровизацията:

-Ама как бе младеж? Как да го свържа?
-Кабелът към напречната греда на тавана, а другият край към шията. Това е.

velko:
Драги nizo,помоща от форума по тема Дец ми даде възможност сам да инсталирам и днес да се наслаждавам на работеща система,и удовоствието сам да я стартирам.А то с техник от фирма лесно ок.

sasma:

--- Цитат на: nizo в Ноември 24, 2016, 06:59:23 am ---Уважаеми sasma и velko. Честно казано в последно време оспамихте форума с безсмислени постове, питанки, лични проблеми и откровенни глупости. Защо се занимавате с тези неща, след като и капка понятие нямате с какво се захващате. Извикайте си техник от фирмата която ви продава тези системи, че да ви ги инсталират и настроят, защото е видно, че ВИЕ просто не сте в час. Съжалявам, но за мен последните постове в тази тема са си доста ДЕБИЛНИ. 31 страници за ДЕЦ, но все пак sasma, все още не разбира какво е туй дето го е купил и как да го върже. Точно като оня дядка от цифровизацията:

-Ама как бе младеж? Как да го свържа?
-Кабелът към напречната греда на тавана, а другият край към шията. Това е.

--- Край на цитат ---

Нали си голям разбирач помагай де не само да пишеш излишни коментари дето на никому не е нужен. Като не ви харесват нашите постове чети нещо друго.

sasma:
Та да си дойдем на думата ще може ли една снимка със страницата с настройките

krasias:
Sasma, не мога да ти дам снимка защото диспечера не е при мен, а програмата сме я качили на един стар лаптоп с някакви кофти размери на екрана и страницата излиза наполовина. ELPUNTO ако снима от неговия компютър ще е най добре, настройките не са сложни повечето са си зададени по подразбиране. Просто четеш какво ти пише на дадения ред от програмата и до него отбелязваш разрешавам или не разрешавам.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия