Алтернативни енергоизточници > Магнитни мотори/генератори

Perendev magnet motor

<< < (5/14) > >>

Ray Breadbury:

--- Цитат на: FreeEnergy в Април 22, 2009, 09:10:49 pm ---В тях като бях ми показа в мазето си някакво подобие на неговия мотор първа версия, ама неработещ. Завъртя го и след няколко оборота спря. Имаше една клетка за водород, която я има и на нета, наистина изглеждаше че прави доста газ. Най важното което показа беше скрито зад дебела стоманена врата, като сейф на банка и беше пълна с компютри. Каза че там си създавал плановете за моторите, но нищо чудно оттам да управлява всички 'международни' сайтове, да създава впечатление че вече има развитие и са закупени лицензи за съответните страни.

Други неща са също важни:

1. Той е полицай - бивш, така че знае някои неща за международните измами и как да се предпази
2. Екипа на компанията се състои от него и от един адвокат - колко удобно, с доста нискокачествена снимка
3. Фирмата е в Швейцария, където не можеш да го хванеш за нищо.
4. Разплащателната сметка е в Швейцария, веднъж дадеш ли парите, това е.
5. Договора въобще не е направен в услуга на другата страна
6. Снимката на мините на злато ги открих в един сайт на Африкански рудници. Абсолютно същата снимка, която те използват на главната си страница. Нищо не се споменава на тяхния сайт за тези мотори и те не знаеха нищо когато им се обадих.
7. В тях видях също и така наречения азотен мотор (nitrogen motor), но беше разглобен и само една част беше на земята.
8. Заведе ме в гаража си 'случайно', за да му видя, ферарито, джипа, мотора, още една лека кола и една джаджа на две колела, която се управлява като стъпиш на нея и се държиш на дръжките, такава футуристична, но ги има на пазара вече.

Ако не взимаме предвид по-горното, тогава той наистина е заблуден и мисли мноого напред, още дори преди да е готов с каквото и да е било, защото досега не е изкарал нищо явно, а събира само пари от хора, които търпеливо чакат въпреки всичките отлагания, защото какво друго им остава след като са дали парите, нали?

Иначе има и офис в Германия, който наистина работи, но с един човек - секретарката. Дали тя е в играта или не - не се знае.

Но едно ме кара да се замисля - че с прекалено големи подробности успява да обяснява за втората версия на мотора си - или не е измамник и прекалено много се страхува да не го откраднат, или е чел доста патенти и оттам черпи инфо, за да привлича инвеститори.

--- Край на цитат ---

He !!!!

FreeEnergy:
Rey Breadbury,

Какво имаш пред вид под 'НЕ'? Какво означава това?

Ray Breadbury:

--- Цитат на: FreeEnergy в Юни 27, 2009, 02:02:07 am ---Rey Breadbury,

Какво имаш пред вид под 'НЕ'? Какво означава това?

--- Край на цитат ---

До Петър:  А това което тук-LAPACK, LINPACK, BLAS, Annealing,  четеш е като папата пред клисаря на катедралата в Рим в сравнение  с ...дори с ANSIS това са сорсове и програмни езици които само големи специалисти използват  с титла  над докторантура, инженери от най висок ранг все  такива които са ерудити в повече от една област дори три .Все едно представи си човек който знае  да говори 7 езика сред които и някое индийско наречие Изобщо олицетворение на  Д-р Джоунс от филмите за светия граал или Да кажем Агата Кристи която познаваме като авторка на криминалки а  тя е била и археолог.
Има такива хора има дори още по страхотни личности бедна ти е фантазията.

До Ню инерджи: "Не" означава не!  Брадли (Bradley)  е далече от всичко което ние  тука предполагаме  тоj има посредствена концепция и тя много ясно лъсва ако се заинтересуваш от експериментите на Джон Депю (Djon DePew)чийто единствен недостатък е че  приказва фантасмагории но е много як като експериментатор , а това  е така поради ниския му багаж в областа на физичната наука Той всъщност долавя нещата но ги интерпретира според  крехките си знания по съвременна физика който недостатък компенсира   с наложени понятия.Той е на ниво 1730 година в това отношение. Без много яко познаване на днешната физика всеки  академично изпълнен и успешно поставен  експеримент  е изложен на колосален риск да бъде отхвърлен по някакви нелепи стечения на обстоятелства. Има вече такива случаи. За Перендев  (според мен ) няма такава опасност освен ако не крадне някоя чужда идея. Нека забравим за Перендев   поне още една две години.
Много  ама много  е сложно всичко  и единственият изход е самообразованието
защото  лично на мен  например все по често ми се случва да задавам  въпроси на които все по малко хора могат да ми отговорят.Не не защото темата е за магнити, а защото  смея да твърдя работя вече няколко години в тая сфера.
Да  истината е  ясна  съвременната наука среща  затруднения  в обясняването на  не малко неща Например прогнозите метеорологичните и проблемът не е само въпрос на недостиг на компютърна мощ трябва  и алгоритми и специалисти които да дефинират  успешно работещите  алгоритми. а и в много други области като биониката, генетиката...
Нека цитирам мнението на един  мой автор: екип от трима или неколцина  но знаещи и можещи може да направи това което никой в света не би могъл да направи.Спомни си изгряването на  Нет технологиите  проекта  Арпанет  на пичовете от Хавай и ще си ме не само изчел но и разбрал. Не изключвам нуждата и от "гении" да има гении и те  са също част от решението на всеки възел от проблеми ако щете дори  по много тривиални(простички) привидно задачи. Например защо мравешкото ако може да лети и как то си създава анти гравитация. Обикновено това са много трудолюбиви хора.

Като мене:)))))
[got mi e]
моят съвет е учи се намирай колкото може повече решения сам без чужда помощ.Не зная какво повече мога да добавя Аз съм доста , чувствам се доста неподготвен  в сферата в която работя и трябва да работя  за да намаля своята неподготвеност. А това става само с работа!

staria_jak:
Така, четох хиляди публикации (метафорично някой да не се хване сега за думата) за мотори направени с постоянни магнити. Имаше един опит направен от доктор, ако се разровя пак ще ви кажа и името, та тоя доктор беше направил разработка и на Парендев и на Бедини и те работеха. Е вярно с Бедини не съм особенно запознат и незнам и какво се очаква от него, но Парендев работеше. Когато показваше Парендев разработката си, тои я задвижваше на ръка до определени обороти и след това тя тръгваше сама и то със завидни обороти. Ровех се след това да разбера, подредбата на магнитите, какви магнити точно, поляризацията им и се оказа, че наистина има такава. Бях описал всичко в една тетрадка, но за съжаление си остана в Норвегия, забравих я, а скоро няма да ходя на там, ще трябва всичко на ново да се търси. Но подредбата и поляризацията издаваха сериозен смисъл или поне изглеждаха така.
Някъде четох, че тази разработка не е патентована, с цел да се запази тънкоста на настройката тя била най-важна. Изобретателите продавали ноу хау-то за половин милиард долара.

Виждам, че тука има хора, който се занимават с фирмите за производство на електроенергия. Смятам. че в тоя форум има достатачно кадърни и можещи хора разполагаще с време и желание да се заровят в дебелите книги и същевременно да експериментират. Моито предложение вместо да търсите наистина чужди разработчици ползваите българи, вярно ще видите много неща който няма да стават, но знае ли човек, а и ще дадете стимул на хората да експериментират.Не искаме пари за разработки, а искаме да знаем че ако разработим нещо и то върши работа, че ще има реализация.

Pyramid:
А аз ето какво си мисля:
Ако Перендев, Мунчо или Гунчо /изобретатели/ не могат да дадат смислено обяснение на "видимо работещ" процес, значи, или видимото не е това, което е на практика, или гледащият е подведен.
Досега, в доста от темите тук, приказките са повече от ентусиасти с ниска степен на подготовка. никого не искам да обиждам, но, защо почти не срещам формули, позовавания на отдавна известни закони и т.н.? Защо така се чете "свободна енергия", сякаш някой някъде "другата" я е вързал? "Безплатна" ? ОК, но...Разговорите повече са относно "подробности", без да се обръща внимание на физическа същност, например, такива дреболии. Не мисля, че има чак световна конспирация /не и в тази област/ а, по-скоро, в желанието си, често виждаме желаното за действително, а умели шарлатани се възползват безцеремонно от наивитета и ентусиазма на непрофесионалистите.
Ще рече, дайте да наблягаме постепенно и да използваме добре поне познатите начини, а "другите" - за тях да бъдем отворени и да задействаме, при сериозни показания.
Другото е отвличане и разсейване по глупости, докато животът ни изтича.
Така мисля - извинявам се, ако съм засегнал някого.

П.П.
Безплатно е законното скатаване на всеки киловатчас при къпане и миене, да речем.
http://ideas-portal.com/index.php?option=com_content&task=view&id=37&Itemid=2

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия