Теню, не знам защо си мислиш че някой изобретател е станал богат ...
Аз лично не се сещам за някой, който да е станал червив от пари щото е измислил нещо. Напротив - всички велики изобретатели за които се сещам са умрели в мизерия. Някои дори са ги изгорили на клада...
Винаги изобретателите са били повече от наличните финанси. Печели се не от изобретението, а от производството му. Там всъщност, в произвеждането е добавената стойност.
Иначе никой не те кара да си купуваш тока от енергото. Можеш сам да си сглобиш с части от вторични суровини вятърна електроцентрала. Но защо ли никой сериозен човек не прави това, а отива и си купува готов ветрогенератор? Или соларен панел? Дори една елементарна крушка за осветление не си я правиш ти у дома, а си я купуваш от магазина, въпреки че ти е пределно ясно как функционира, какво има в нея и как се произвежда?
Не можете да разберете, че най-ценното нещо на този свят е времето. Вие (а и аз до голяма степен) го харчите неразумно, вместо да го използвате по най-пълноценния начин. Защото то е нещото, което не се купува. За чий ще са ти стотиците хиляди дет евентуално ще ги спечелиш, когато ще си на 70 години? Да си купуваш памперси и лекарства?
А да търсиш призвание или финансиране в mazeto.net е обречено на провал мероприятите... Тук съотношението на великите изобретатели към наличните финанси е толкова голямо число, че е просто невъзможно за пресмятане