atos, и така не става!!!
Форумът е за търсещи СЕ, а не за бомбастични изяви от сорта - "Аз имам СЕ, ама вие сте късогледи, ограничени.. и като извадите пари, ще ви го покажа, защото сте тъпаци, заблудени и некомпетентни" Ако случайно пък не могат, почват едни оправдания - ама сега ме боли крака, ама не са ми превели още заплатата, ама храня семейство пък съм скаран с тъста... и тям подобни битовизми, които сме длъжни да слушаме /четем/.
Ами направете им един раздел "ХВАЛБИ", и като не искате да им триете тежкарските, самонадеяни постове, ги местете там. Имам чувството, че е някакъв морски синдром. Дали, щото са били по-близо до Чернобил през 86-та или нещо друго не знам, ама таман спрат от северното Черноморие и почнат от южното. Единия даже, всеки ден го продава в чата. Другият пък, обяви милиони инженери за абдали, щото не знаели как да впрегнат едно желязо да им върши работа, ами строели централи.. тюх. Ми не са чували за бай ти Теню, кво да правят. Има още един дето приглася, не е от морето, но има имот там, та той набързо приключи с елементарните неща, като "Студения Ядрен Синтез" и "Студеното Електричество", и сега се е насочил с още по-простото за него - Гравитацията. Скоро, може и да бъде въведен нов термин - Студена Гравитация. Ами чакаме...
Оффф, изпотих се... ама не от жега...