Но пак не ми стана ясно за прахчето?
П.П.Понякога визуалната представа ми помага много при сглобяване на разбирането.
Тестът се прави така. Човека си седи, включен към машината. В едно от гнездата и се слага суплементът и машината се включва. Излизат резултатите, като промяна на графичните изображения, квадратчета, кръгчета и триъгълници.
Когато жената си е правила тест, как ще и действа прахчето е имало определен резултат. Този резултат е бил валиден, само и единствено за моментното и състояние, което след ден, два, може да е различно, но може и да не е. Всичко е индивидуално. Така, когато аз съм измерил съвместимостта и с прахчето, организмът и вече не е имал нужда от него, защото суплементът, вече си е свършил своята работа и започва да вреди. Както знаем, дозата прави отровата. Суплементите действат по два вълнови начина. Първия е с промяна на дължините на вълните на определени клетки, в посока към 8-те метра. Втория е с възстановяване на липсващи хим. елементи, защото има едно свойство на всички хранителни вещества и то се нарича "повик към метали" т.е. хим. елементи. Приемайки дадена храна, ние приемаме и металите, към които тя има повик, по каталитичен път. Това е подобно на процесите, при катализаторите. От книгите на Тюрен става ясно, че най-добрите храни, от гледна точка на повика на метали, това са картофите и гулията. При химически изледвания обаче, никога няма да се установят 44-те хим.елементи, към които имат повик, тези храни.
Ще дам един пример за картофите. Те имат повик, към всички хим.елементи в тялото. При облъчване на очите с електрожен, се получава силен разпад на материята и изразходване на елементи, с които работи зрението. Какъв е бабешкия метод, в този конкретен случай. Слагат се резенчета от картофи на очите, в резултат на което, се запълват липсите на всички дезинтегрирали хим.елементи. Картофите, имат и едно интересно свойство. При термична обработка, са единствената храна, която не става вредна, т.е. не си понижава дължината на вълната. Е, ако ги пържите до прегаряне е съвсем друг въпрос