Алтернативни енергоизточници > Електромагнитни и импулсни мотори И генератори

ОПРОСТЕН РОТОВЕРТЕР

<< < (48/62) > >>

dmitarp:
Ето тук ти е проблема, и на всички които си мислят, че ще искарат в повече от това което са вложели. Мислиш си че една теорема, която има строго математическо доказателство за правило, което евентулано не е вярно. Не това не е правило, а теорема, и никой, ама никой с каквито и системи да работи, правотокови, кривотокови и каквито си искаш двигатели да работи и обсъжда не може да излъжи тази теорема. Разбери, че това е общовалидно и важи със пълна сила и за правотокови двигатели, така че това не е нещо странично от темата.

Толкова правописни и граматични грешки в един пост не бях виждал до сега  :o . Познанията, които се опитвате да покажете dmitarp на фона на граматичните грешки, говорят не добре за Вас. Adm.

juliang:

--- Цитат на: kd_dinev в Март 23, 2016, 07:30:16 pm ---... Големината на инерционния момент не е посочена на според каталога на Oemer-двигател от този тип и мощност има 0,04кг.м инерционен момент на ротора.

--- Край на цитат ---

Кд_Динев, моля те кажи ми откъде взе тая стойност за инерционния момент? За кой точно мотор е тя? Виж какъв мотор е ползван за да се попълни таблица 4.1 на стр. 26, която цитираш.

kd_dinev:
В реферата никъде не е посочен инерционният момент двигателя или аз не видях такава стойност.Но в каталога Oemer, за подобен тип двигатели с такава мощност е посочен инерционен момент с тази стойност.

kd_dinev:
Какво те притеснява(-), че съм завишил изкуствено стойността на инерционния момент ли? Това не е от съществено значение-ако намалиш тази стойност-автоматично ще се повиши скоростта до която ще достигне ротора под действието на въртящ момент с тази големина за дадения интервал от време!

kd_dinev, използването на (-) вместо запетая е много неприятно явление в повечето от вашите постове.
Моля, да преустановите тази ваша практика. Админ.

juliang:

--- Цитат на: kd_dinev в Април 04, 2016, 01:25:14 pm ---Какво те притеснява(-), че съм завишил изкуствено стойността на инерционния момент ли? Това не е от съществено значение-ако намалиш тази стойност-автоматично ще се повиши скоростта до която ще достигне ротора под действието на въртящ момент с тази големина за дадения интервал от време!

--- Край на цитат ---
Притеснява ме това, че ползваш тая стойност, за да изчислиш количеството кинетична енергия, натрупано в ротора...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия