Аз по природа не съм оптимист,или по точно съм като оня от вица дето песимиста викал"по-лошо от това не може да бъде" а оптимиста казал"а може,може"Единственото,в което вярвам е,че ако господ ни е създал по свой образ и подобие би следвало независимо какво ни струва да намерим сили,средства и начини да се измъкнем от този порочен кръг,в който са ни нахендрили.Пиша тук с идеята,че ако не съм прав ще се намери някой да ме обори,ама с коректни аргументи,доказани факти и правилно описани и технически издържани резултати от дадени експерименти.Та колега Ksurnev, помолих те ако разполагаш с точни и конкретни резултати от твоите експерименти,с подробни дани за техническото състояние на двигателите,типа им,характеристиките им,откъде са идвали големите загуби-това бих го приел за помощ!А иначе все едно
аз да кажа-снощи направих в къщи експeримент с един двигател,почти като на колегата Ksurnew ,но за разлика от него получих страшни резултати,почти не вложих енергия,а получих толкова много,че за малко да подпаля кооперацията,добре че ваната ми е чугунена,само се разтопи и изтече през канализацията...Евала,Чичо НОНЧО е такова рамо чаках,брат,ти си по-добър от редбул-просто ми даде криле!