Алтернативни енергоизточници > Механични, гравитационни и хидродинамични устройства
от птиците до бръмбарите...
hyparh:
Няма как с корда да накараш предметите да реагират по този начин. Абсурдно е просто. Много добре се вижда как например металната плочка от втория клип леко потрепва и се носи ниско над кутията върху първата стояща вълна. С леки побутвания оператора я принуждава да "захапе" следващите стоящи вълни, които я изстрелват нагоре. Вижда се и как цилиндърчетата отдолу проявяват ответна реакция при "изстрелването" на предметите. Изглежда не са застопорени и някои от тях падат от тази кинетична реакция. Очевидно силовото поле засяга и двете страни, а и няма как да е другояче.
Laic:
Някак ми се губи сянката на "излитащите" предмети. И още нещо, забелязвам, че и по-тежките, и по-леките предмети (определям масата визуално) "излитат" долу-горе на една и съща височина, и на приблизително еднакво разстояние?!?
sbk1:
Въздух - компресор и точно така реагират, на една точка по средата.
Аtos:
Дааа...възможното движение наистина е като от компресор.
Въпреки, че на единия клип показват как е опаковано със стреч-фолио...
Аз мисля, че когато имаме антигравитация, предметът трябва да "увисне" във въздуха, а не да се изстреля нагоре.
Иначе, Laic, сянката си я има, не е монтаж. При тази ниска резолюция на снимане, монтажът направо "ще вади очите" :)
Бих приел за доказателство експеримент във вакуум камера. Тогава въздухът няма да е фактор.
Не знам само дали бръмбарите биха оцелели (въпреки, че не дишат въздух) ?
GMG:
Тъкмо се каних да Ви покажа подобно държание на различни предмети,
ма взе че разгадахте постановката ;D
--- Цитат на: atos в Май 22, 2015, 03:37:33 pm ---Не знам само дали бръмбарите биха оцелели (въпреки, че не дишат въздух) ?
--- Край на цитат ---
Ааа, оцеляват - веднъж влезли в 'кутията с веществото', нема излизане ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия