.. Без да звучи параноично, а реално и обективно, мога да кажа, че още от както е създаден сайта се следи от системата. Всички участници са проучени и под наблюдение.
Написал си го така, че човек може да си помисли че пред къщите ни стои по една кола и вътре 2-ма в черни шлифери - единия гледа през бинокъл, другия слуша с микрофон...
Естествено че всеки един байт от това което е написано е отишъл до Гугъл през неговия бот, дет минава честичко през всички теми. Но ми е интересно кой точно ще те проучи? Майкрософт или Гугъл ще снесат информация на пробитите ни ДАНС или полиция? Та те със ФБР не щат да си говорят без съдебна заповед...
Или из България шетат несметно количество чужди агенти, дет следят български граждани, пишещи в мазето.нет?
Ей с'я мога да дигна телефона, да звънна на съпорта на Мегалан и да ги помоля да ми сменят IP-то - ще го направят без да ми искат обяснения защо. Те са единствените, които знаят кой стои на края на кабела и зад това IP. И к'во - Мегалан всяка вечер праща на ФБР, АНС, ДАНС и т.н. списък на клиентите си и техните IP адреси? Щот иначе ония с черните шлифери просто няма как да знаят кого да следят.
Понякога направо ви се чудя ... как ги измисляте такива