Уважавам всички мнения и гледни точки, но никой не може да ме убеди, че тези мегалитни съоражения, като пирамидите и храмовете, не само в Египет, са строени на ръка с медни длета, в каменната ера, от аборигени, това е абсолютно невъзможно. За такива строежи по този начин, са необходими хилядолетия и пак няма да бъдат направени толкова изящно и точно.
Вариантите, са два, или творците, са били някаква много развита земна цивилизация за, която ние нищо не знаем, или, са пришълци от друга планета, което според мен е по-вероятно, защото във митовете и легендите на много народи населяващи различни места на планетата Земя, се споменава подобно нещо. Може и от Марс да, са били, тя не е много далече от Земята, може и от Фаиетон. За мен точно това не е толкова важно, а дали изобщо някога ще научим истината, но и това не е фатално.
За мен е важно, че за тези уникални строежи, които ние сега не можем да повторим, са използвани машини, огромни и точни машини и тези машини, има достатъчно доказателства за това, са имали нужда от енергия, електрическа, магнитна, или някаква друга, за да работят, и според мен колоната на джед е символа на тази енергия.
Защо нито една от тези машини или някаква част тях не е намерена до сега, ами според мен пришълците, като, са си тръгнали е възможно да, са си прибрали всичко или, ако тези машини, са били на някаква много развита земна цивилизация, да е имало някакъв мега катаклизъм, който да е унищожил всичко.
Законите на природата, са едни и същи и за древните египтяни, и за марсианците, и за фаиетонците и за нас.