Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Третата причина за...
GreenHulk:
Изкуство е да знаеш да живееш, и да умреш също. Ако хората знаеха, че им е дошло времето и ще идат на едно по-добро място, ще трошат ли пари за лекарите?
Въпроса касае разбиране на нещата, на живота. Вселената не е създадена за удоволствие и позитивни преживявания на хората! Земята е училище.
juliang:
--- Цитат на: GreenHulk в Април 08, 2016, 04:54:11 pm ---Изкуство е да знаеш да живееш, и да умреш също. Ако хората знаеха, че им е дошло времето и ще идат на едно по-добро място, ще трошат ли пари за лекарите?
Въпроса касае разбиране на нещата, на живота. Вселената не е създадена за удоволствие и позитивни преживявания на хората! Земята е училище.
--- Край на цитат ---
Б*си купона ще е ако малко преди да умрат хората имаха възможност да се уверят, че са се лъгали за "по-добрия живот след смъртта"... Колко прецакани душици ще вият, осъзнавайки че са си пропилели целия си и ЕДИНСТВЕН живот очаквайки "пътуването към вечния рай"...
Ма к'во ли се чудя - хората толкова безобразно си пилеят живота дори да не вярват в отвъдното, че не е истина ...
Как и да е ... живота си е ваш, можете да си правите с него каквото искате.
Хълк, а я си представи, че Земята и живота ни на нея е училище, ама такова ... военно. Дет те подготвя за още по-голям чанч след това? И че всяко следващо прераждане ще те праща на място с още по-малко удоволствия и още повече трудности и лишения? Как ти звучи тая идея?
GMG:
--- Цитат на: juliang в Април 08, 2016, 05:31:44 pm ---Хълк, а я си представи, че Земята и живота ни на нея е училище, ама такова ... военно. Дет те подготвя за още по-голям чанч след това? И че всяко следващо прераждане ще те праща на място с още по-малко удоволствия и още повече трудности и лишения? Как ти звучи тая идея?
--- Край на цитат ---
Тука голям купон бе ;D
Улиане, Хълк не знае що е чанч, обясни го по малко друг начин ;) Не е ходило момчето в казарма, но съм сигурен,
че се досеща за какво пишеш :) Според мен хората вярващи в преражданията са... друга класа :D
Не винаги мож им са опре ;D
Извинявам се Атосе, но ме напъна ;D
Аtos:
Хехехе... ;D
Дали вярваш или не, това не е от значение - то просто се случва и не те пита дали вярваш.
--- Цитат на: edin в Април 08, 2016, 04:48:40 pm ---Не ме разбра, но няма значение.
--- Край на цитат ---
Не, аз нямам нужда да разбирам, защото ЗНАМ, но това не значи, че останалите 99,99% (примерно) го знаят...
Юлиане, наистина ли лъха такъв детски наивитет от теб, или така ми се струва?
Ами разбира се, че американците (разбирай тези - на върха) не им дреме нито за нас, нито за своето собствено "простолюдие". Вземи за пример падането на кулите, но изгледай подробно целия материал!
https://www.youtube.com/watch?v=YKueInBh4wE
Ти поне си прагматик човек, ще прецениш реално как (аджеба) става тоз номер - да се разпадат на прах стомана и бетон отломки, преди да стигнат земята при падането си...
А психотронните въздействия нямат за цел да те подтикнат към лекарства, а да притъпят волята ти за съпротива - ПРИМИРЯВАНЕ с всеки нов техен АКТ!
Всяко тяхно ново изстъпление се "облича" в подходяща за масово възприятие формулировка, имат си цели екипи психолози специално поддържани за целта...Пффф...наистина ли си още дете на тия години, бе?
juliang:
Atos, за да го правят, те трябва да имат някаква изгода.
За падането на кулите все още съм доста раздвоен, и нямам теория кой и защо го извърши. Вероятно не са били просто тайфа чалмари както го представят, имало е и помощ от държавата. Предполагам обаче че не са очаквали чак такъв резултат. Тези които са поръчали цирка не са преценили колко са откачени изпълнителите, които наемат да свършат работата.
Но разболяването и унищожаването на робите, които ти копаят златото ... просто не разбирам на кого и какъв е келепира. Ако не дадеш парите си за лекарства, ще ги дадеш за пиячка или за някаква дрънкулка, която отново ще потъне в джобовете на "тия на високото".
А от чисто технологична гледна точка сградите си паднаха "като по учебник". Те се състояха от доста малко метал и много стъкло, гипсокартон и подобни лесно разпрашващи се материали. Бетон почти не е имало над повърхността.
За психотронните въздействия отново можем да спорим. Има достатъчно технически сведущи хора дори и в тоя форум. Ако имаше някакво такова лъчение, то дори и любителски уред би го засякъл. А такова мисля че никой не е хванал все още.
Тръгнеш ли да ми обясняваш, че това лъчение е едно такова, дет не се засича ... отивам към приказките на Кадуцея и нещата ще станат смешни.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия