Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

ВОДАТА - НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО!!!

<< < (3/23) > >>

juliang:

--- Цитат на: atos в Май 01, 2016, 12:48:23 pm ---... Юлиане, точно това се опитваме да ти обясним - не отричаме ефекта от самовнушението, но то е около 5-10% от подобни въздействия. Има ДИРЕКТНО действие на някои методи и техники на ниво "подсъзнание", без значение дали точно ти си съгласен с това или го искаш. Това не е мисъл, не е самовнушение, а са буквално "команди", както ти можеш да си "бръкнеш" в софтуера на компютъра, без да те интересува какво той мисли или си внушава!

--- Край на цитат ---

Толкова ли е сложно да се демонстрира поне една от тия "магии" по недвусмислен и неопровержим начин? Какво би предложил на "Тома неверни" като мен за да ме убедиш?
Било "баркод" за очистване на кръвта... аз да нямам медицинска лаборатория за да се уверя че нещото действа?
Пусни един такъв баркод или аудиофайл примерно за заспиване. За изтрезняване да речем. Надирам се кат куче, гледам тая картинка и след 15 мин съм трезвен. Или за ... де да знам и аз вече. За нещо, което да е ясно че се е случило или не се е случило без да се налагат изследвания.
П.С. наличието на етилов алкохол води ли се "замърсяване" и горната картинка ще помогне ли? Защото ако е така, още утре мога да проведа един експеримент. Или за да е по-чисто - мога да го разпечатам на листове А3 и да ги сложа на масата в някоя кръчма, където група "експерти" от форума да се почерпим и да съберем статистически данни... :)

Аtos:
Да, може да подейства, но не очаквай чудеса чак!
Все пак това дава команди на организма, за да се справи САМ по най-оптималния начин!
Командата е "външно въздействие", но изпълнението е чрез СОБСТВЕНИ РЕСУРСИ!

Ако искаш да проведеш опит, ще трябва да подходиш строго научно - еднакъв сън и работа/почивка преди това, еднакво ядене, еднакво количество ЕДНАКЪВ алкохол , за ЕДНАКВО време!
За заспиване има и прости словесни команди, казваш примерно - "Заедно, наоколо" към 3-4 пъти със спокойна интонация и си в...лоното на съня до 5 минути. Разбира се, не трябва да очакваш да заспиш прав, би било нелепо да го вярваш...

Century21:
Edin, можеш ли наистина да ми обясниш какво представлява за теб хомеопатията!?
Пътят, по който си минал явно ще трябва да се върнеш на него, защото  не си разбрал нещо. Това, което правиш е добре. Аз също по някога се опитвам да вкарвам информация по мисловен път във водата и има ефект. Но това богатство от билкови екстракти, определени лекарства и хомеопатията  е нещо, което трябва да използваме!!!
"Лекарите хомеопати могат да назначат вместо аспирин или друго противовъзпалително лекарство пчелна отрова, тъй като при ухапване от пчела се образува подобен оток, т.е. симптомите са подобни на тези при реактивният артрит."
Това е буквален текст от  уикипедия от раздела за хомеопатия.
Пълна глупост !!!
Задава ли ли сте си въпроса защо повечето инфекциозни болести се лекуват с различни видове отрови и киселини. Киселината убива мигновенно микрорганизмите, ако е в достатъчна концентрация, отровата малко по-бавно.
Първата част на написаното е абсолютно вярно, но това, че при ухапване от пчела се образува подобен оток т.е. симптомите са подобни на тези при реактивният артрит, както вече казах това е пълна глупост. Какво общо има отокът като реакция на организма от ухапването на пчела с отока при реактивния артрит, ние можем да предизвикаме много подобни отоци с различни лекарства инжектирани в човешкото тяло. Това означава ли, че те са хомеопатични лекарства!?
В последно време стана модерно за всяко лекарство, което е рзличнo от известните ни алопатични лекарства да се казва, че е хомеопатично!!!
За мен истината е, че има излъчване от което и да е вещество, което се предава на водата и тя копира това излъчване в човешкия ораганизъм и това точно убива тези микроорганизми. Другото е, че тази информация може да бъде на информационно ниво за организма.
Сега ще ви напиша нещо от моите опити с копирането на лекарства.
Бях болен от грип и повръщах, тогава ми хрумна една идея, да копирам лекарството на Продан Христов антималигноцит (естественно това лекарство не е панацея и не би могло да помогне при всички видове рак, така както го представят някои, но това е друга тема)
Копирах го в чаша вода и я изпих, и след това това използувах най-обикновен запер 30 kHz.
След втория сeанс от 7 минути, грипът ми изчезна яко дим.
След това съм правил много опити да го копирам във вода или захар, която може да си сложите в чая например и да се излекувате от грип, но ефектът беше, че за два часа симптомите ви от грипа изчезват  и след това отново се появяват. Ако използувате само запер вие ще повлияте много слабо на грип, но ако използувате и двете едновременно ще получите невероятен успех. (Не казвам, че трябва да се копира лекарството на Продан Христов - това имах под ръка.)
Не ви ли навежда мисълта ми на нещо!!!
Заперът пренася това излъчване на водата чрез собственото си електромагнитно излъчване до тези вирусчета и те умират.
Правил съм много опити, в последствие, които потвърждават казаното от мен по-горе.
Имам навика да завършвам всеки разговор за водата с които и да е било с думите:
От мен запомнете, водата е всичко!!!

edin:
Ще ти го кажа, само веднъж!
Хич не ми дреме, в какво вярваш и в какво не. Аз си имам личен път и си вървя сам по него. Каквото съм написал, съм го проверил лично и никой философ, не може да ме разубеди.

Аtos:
Century21, я ми обясни това:

--- Цитат на: Century21 в Май 02, 2016, 02:45:17 pm ---...Копирах го в чаша вода и я изпих, и след това това използвах най-обикновен запер 30 kHz.
След втория сeанс от 7 минути, грипът ми изчезна яко дим.

--- Край на цитат ---
Понеже не те разбрах - как си използвал точно запера СЛЕД изпиването?

П.П.Аз лично при грип си правя инхалации с разтвор от сода бикарбонат и има добър ефект...но, както казват - както си знае баба, така си бае:)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия