Цитат на Валери Иванов:
Здравeйте!
....Mного важно уточнение. Тези модули, изградени на базата на ИНКОМП, не са предназначени за кражба на ток от мрежата на енергоразпределителните дружества. Дори и понятие си нямам как би могло да стане това. Тези модули са елемент от системи за производство на електроенергия - ВЕЦ, фотоволтаици, ветрогенератори, химически ИЕЕ, както и др.п. Просто няма как да стане "кражбата". Разбирам, че на много хора им се иска страшно много това да е някаква "патица", предназначена за привличане на наивници. Но просто не е така. А колкото до това, че някой НЕ РАЗБИРА какво всъщност става... проблема си е строго индивидуален
.... не съм длъжен да доказвам каквото и да е било на който и да било форумен анонимник. В момента подготвям за публикация материал, който ще даде теоретичната обосновка и описание на всички тези процеси, които протичат. Естествено, всичко това подкрепено с резултати от повторяеми експерименти!
Чудеса няма и не се предвиждат.
И като допълнение на всичко написано до ден-днешен ат мен, държа да обясня на всеки мнителен опонент, че аз не се нуждая от някакви средства за провеждане на експерименти. Не търся хора с пари, "рибки", както някои си мислят. Етапът "Експеримент" е минал етап. Той е история. Около мен има изграден сериозен екип от добре подготвени хора, с осигурен и достатъчен за изпълнение на поставените цели ресурс.
Единствената цел на написаното някъде от мен е била да кажа на хората, че "има и друг живот"; че дяволът не е толкова чер, колкото ни го описват; че трябва да вярваме в чисто човешките си възможности; че има хора, които вече живеят и мислят с категориите на бъдещето, което за някои е все още фантастика и недостижима мечта.
Скептикът, обаче, също е нужен, за да има завършеност.
Аз, Савана, днес получих писмо от Г-н Валери Иванов на своята лична поща в abv.bg.
Аз си позволих да му пиша, в връзка с желанието на един познат да внедри системата му в някакъв проект в област Монтана. Този човек впоследствие, се поуплаши и така ме обвини почти че ИНКОМП е система с специална, но неподходяща за захранване от източник различен от електрическата мрежа. Нещо което не е вярно и което специално е подчертано в сайта на ИНКОМП че е възможно захранване от всякакви източници, дори и акумулатори и слънчеви батерии и прочее.
Аз пратих на кандидата отговор, в който го помолих повече да не ме кара да отнемам времето на Г-н Иванов с неща които той кандидата сериозно не е замислил. Освен това пратих писмо на Г-н Иванов в което го уведомих че съжалявам за причиненото неудобство а именно да го занимавам с хора които разсейват с мними предложения.
Г-н Валери Иванов бе така добър да ми отговори незабавно. Аз просто публикувах текста на пиcмото - отговор на Г-н Валери Иванов до мен, в връзка с извинителното ми писмо поради действията на господина или госпoжата които ме подведоха.
Надявам се че това обяснение е достаъчно да се разбере в форума че съм публикувал отговор на изобретателя Валери Иванов до мен получен последните 24 часа в връзка с некоректна ситуация.
Да! ще има книга за ИНКОМП. това е истина!
Простете и неграмотноста ми. толкова мога токова правя. Важното е че съм казал самата истина. Здраве и живот да е Г-н Иванов ще напише хубава малка книга за неговото ГОЛЯМО! откритие и то скоро:)))
послеслов: Има нещо което не ми дава мира - технологията т р я б в а да се запази в тайна. И още, изобретението т р я б в а да работи най вече за България.Това са според мен генерални въпроси. Изминаха десетки години от изобретяването на лазера и още повече от създаването на атомната бомба. разликата между тях и ИНКОМП е че технологията дава възможност за пресъздаване почти !!! в домашни условия и е вече на етап в който не се нуждае от супер лаборатории.
Нещо повече т р я б в а да има п о л и т и ч е с к а воля за отстояването на тези два основни пункта плюс да не се спъва развитието на ИНКОМП. Изобретателят е в цветущ разсъдък , с голям творчески потенциал. да не говорим за това че е съвсем открит и достъпен човек. Аз лично не съм се запознавал с него но мисля че не съм сгрешил в преценката си. ИНКОМП има перспектива трябва тази перспектива да се оползотвори в пряк и преносен смисъл. Дано ние тук, да съумеем да помогнем съдействаме или поне не попречим в позитивното развитие на епохата която предизвестява ИНКОМП.
Уважаеми съфорумци, искам да съобщя че : вероятноста ИНКОМП да е просто някакъв грозен социален експеримент е практически равна на нула.
Искам да добавя за всички като мен припрени и настоятелни, Г-н Валери Иванов уведомява мен -Савана за втори и последен път че ще идаде книга за ИНКОМП тази есен или най късно пролетта на 2011.Книгата ще съдържа прости повторяеми и осмислящи идеята ИНКОМП експерименти.
Така че събирайте си пари за да НЕ ОСТАНЕТЕ НА СУХО:)))
Интересна статия на Дмитри Мотовилов от преди 30 години Там има нещо подобно като ИНКОМР
http://ufo.otche.ru/pub-motovilov.htm Нова корекция За сега книга няма да има а само статия в научно списание кога и къде не знам но статия с академичен стил и форма за авангардната технология ИНКОМР ще има. Нека да почакаме четейки Мотовилов:)))