atos, скоро даваха масово по дезинформационните централни телевизии още по-евтин и нискобюджетен американски филм.
Ще се сетиш ли?Филмът се играеше във Франция. Маскирани терористи застрелват журналисти от списание "Шарли Ебдо". Те са с маски, организирани, стрелят професионално, но противно на логиката си забравят документите на местопрестъплението. Ми да, те всички терористи и престъпници днес правят така. Отиваш там, убиваш и си оставяш визитната картичка. Във филма обаче, въпреки, че беше представен, като документален, се видя от камерите, че е направо игрален. Ми те тия камери снимаха всяко тяхно движение бе, явно извънземните са ги задвижили, като се видели, че някой стреля. После, след като узнаха от визитките кои са терористите, тръгнаха да ги гонят. Ми то вече беше ясен края на филма. Въпреки, че обикновено се цели залавянето им, за да се разнищят клетките на "Ал Кайда", за да е по-силен екшъна, всеки уважаваш себе си, мислещ логично човек, вече знаеше края - обезателен разстрел. Никакви свидетели.
Съпътстващи кадри от сценарияПогребване в незнаен гроб и разпиляване в различни посоки - нека всички следи бъдат безвъзвратно загубени.
На следващия ден ново нападение пак от мюсюлманин. После и разстрел на френска полицайка. Това е за гарнитура, да няма никой съмнение, че това се прави от ислямски терористи. Защото само веднъж, един терористичен акт, може да предизвика съмнения, примерно на такива като мен.
Озадачаващи фактиВеднага, непосредствено при стрелбата довтаса на място френския президент, и забележете - без охрана. Ми той от какво да се страхува, к'во като е президент, може да е Рамбо. Явно е бил сигурен, че терористите ще му гарантират живота. Ми така де, те са се ядосали от карикатури, що да стрелят по президент.
Най-озадачаващото. Полицай участвал пряко в разследването се самоубил на следващия ден. Колко неочаквано. Не издържал човека. Разкрил "истинските терористи" с бели лица под маските и решил, че вече няма за какво да живее - теглил си куршума. Така е като разкриеш най-голямото убийство - вече не ти се живее. И накрая - с каква скорост беше организиран маршът в Париж. Обикновено за такива мероприятия, толкова масови се изисква голяма подготовка, иска се време. За кратък срок са били изготвени плакати, огромни моливи-макети, които изискват време и предварителна подготовка, повече от насрочения внезапен протест.
Последици и целиМасова демонстрация в Париж срещу врага - ислямския тероризъм. Врага вече има ясен образ, такъв какъвто са го предначертали. Голям рев, голямо оплакване от всички световни лидери, които странно бързо се организираха и събраха в Париж. Поканите са се изпращали със скоростта на светлината. Загинали са няколко западни граждани в каузата за изграждането на образ на врага. Борбата иска жертви. Лошото в случая е, че те са невинни.
В същото времеВ Нигерия терористичната ислямска терористична организация "Боко харам" избива за един ден над 2 000 души, като ги изгаря с огнехвъргачки. Хиляди овъглени трупове по земята. Как реагира същия този запад на още по-чудовищно престъпление. Ами никак, дори не го споменават. Файда от разлайването на кучета, щото умрели там някакви африканци - йок. Никакви дивиденти за каузата от това няма.
Колокото и някой да не вярва в конспирации, то фактите доста разколебават, а?
Ето ги тук двойните стандарти: 12-13 загинали невинни граждани са по-ценни от 2 000 африканци, предимно жени и деца. В Нигерия никой високопоставен не отиде да марширува на плаца.
А за тока
atos, вярно е - 30 лв. /мес. Това се постига с "извънземни технологии" без СЕ.