Автор Тема: Политиката и политиците ни!  (Прочетена 485000 пъти)

Неактивен svetlio760

• Много Напреднал
  • Публикации: 1 381
  • винаги има начин
  • Скайп: svetlio760
Re: Политиката и политиците ни!
« Отговор #270 -: Декември 22, 2014, 11:31:10 pm »
Човешката психика е така устроена, че да води към насилие над ближния. По тази причина още Каин е убил Авел и тенденцията продължава през цялата човешка история, а това е стар грях много близък до първородния. По тази причина вярвам в Бог- свръх интелекта който дири сметка на тези, които проливат чужда кръв. Един ден всичко ще си дойде на мястото- око за око зъб за зъб, а това дето обичат да цитират мирните свещеници да си даваш бузата наляво и надясно, не е написано с такава цел- Самият Исус Христос, буквално изпълнява това което е казал, когато му удрят плесници преди да го разпънат на кръста- ни по- рано ни по- късно!
 Мисълта ми е, че ако се случи някой да те зашлеви, без да си виновен и ти не отвърнеш, един ден Господ ще отвърне седмократно!!! Какво остава да отнемеш човешки живот на невинен??!!
 Кармата при източните философии говори почти същото, защото това е общочовешки принцип- на земята се пролива невинна кръв и това носи последствия. Турци и комунисти са проливали масово кръв и народа забравя- това носи последствия. Ние сме християнска страна и това, че забравяме не ни се разминава, макар да не сме ние преките виновници. Факт е че понеже не сме ние преките виновници за това нашата кръв не се пролива и нас не ни убиват, но затова пък са превърнали жените ни в жадни за пари уличници(да не кажа курви) а нас в скотове. Колко са нормалните семейства в България и кой им пречи да бъдат нормални? А колко жени се женят девствени и обичат мъжете си до края на живота им? А колко мъже не са алкохолици и не бият жените си? Удобно нещо е конспирацията и удобно нещо е да обвиняваш. Трудно е да погледнеш в твоята си градина и да разбереш отде ти иде! Трудно е и да не забравиш през какво е минал пра пра дядо ти през робството и войните и дядо ти през комунизма, или по- скоро през началото на комунизма (да не забравяме че 33 години тато друго ако не, не пролива кръв, или поне не участва в проливането). Трудно е да проумеем, че ние като народ, си жънем посятото, а ние сеем безразличие и безхаберие спрямо много неща!!! Добре че поне тук повдигаме воала отвреме навреме и макар да си остава бития бит е*ания е*ан, поне знаем защо!

Неактивен EDM electronics

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 004
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #271 -: Декември 23, 2014, 09:05:29 am »
svetlio760, само да те допълня:
По време на стария обществен строй България беше близо 9 мил. жители, от които 8 мил. бяха от българския етнос. Сега, през "демокрацията" България е 7 мил., от които 4,5 мил. българи, а от тях пък 2,5 мил пенсионери. След 10-15 год., тези пенсионерите вече ще са в друго измерение, а тяхното място ще бъде заето от оня остатък от 2 мил. Тогава етническия баланс може всеки сам да изчисли. Всъщност това е наследството, което ще получат нашите деца от жадуваната "свобода" и "демокрация".

За членството ни в ЕС и НАТО. Какви ползи донесе това на БГ?
Молове, молове, хипермаркети - "чужди инвестиции". Банки, застрахователни дружества, смяна на собствеността в енергетиката. Всичко това в ръцете на европейско-еврейските олигарси. И какво се случва на практика? Българите вече не могат да търгуват, те затвориха своите магазинчета, като ги изместиха моловете. Българите не могат и да произвеждат, защото в тези молове и хипермаркети се продават предимно чужди стоки, конкурентно способни, защото и технологично и енергийно превъзхождат нашите, защото именно те - ЕС поискаха чрез рушвети, да спрем ядрените си реактори, като се обречем на неконкурентноспособност, заради цената на енергията, калкулирана в стоките.

Какво да правят българите тогава, как да хранят децата си? - те, от ЕС, от Запада имат решение за това! - ще идат нашите на гурбет, да им лъскат обувките, да се превърнат в партенки, в подлоги, в бърсалки, в парцали, да им бършат гейските задници и да викат: колко хубаво било на запад, то коли, плазмени телевизори и пр....плащай цял живот квартира и живей, като панаирджия, ха тук, че имало работа, ха там. От къде ли ги знам тези неща? Чувал ли съм ги или пък съм бил там и съм видял, усетил? - нека това остане гатанка или изненада, защото имам много още да кажа, какво се крие зад лъскавата страна на нещата.

Но семето на демокрацията не се разпространява само у нас.
Ето как се инициира демократичен процес. Добре е да се види фотографията: http://bulgarian.ruvr.ru/news/2014_12_22/Parlamentt-na-LNR-prie-vremenna-konstitucija-0803/

Граждани - мирни жители, чийто воля е автономия и федерализация, биват обстрелвани с тежко оръжие. Средно гражданското население дава по 1 000 жертви на месец от началото на "демократичния процес". А демократите кои са? - това са фашизирани демократи. Запада много ги харесва и сега ги въоръжава. Така е, демокрация се постига с кръв, като бомби убиват ученици в училищата, в автобусите, убиват семейства директно в жилищата им и т.н.

Официално БГ подкрепя братоубийството в Украйна. БГ е подкрепяла и фашистката инвазия в СССР, като съюзник на Германия. Винаги някой от Запад е дърпал юздите на народа, да върви срещу корените си - славянските. Целта каква е? - да се затрият с'ичките тия славяни и да се вкарат във войни помежду си.

Тези факти обаче остават невидими за българските демократи, те плямпат само едно - за с'ичките беди, минали и настоящи, са виновни те - КОМУНИСТИТЕ!
« Последна редакция: Декември 23, 2014, 09:28:12 am от Maistora52 »

Неактивен Maistora52

• I'm first Omnologist in World
  • Почетен член на Форума
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 643
« Отговор #272 -: Декември 23, 2014, 09:44:48 am »
Дълбоко си прав открай време EDM! Дълбока "вода" си газил... Дълбоко "море" си станал! - ама това малчуганите не могат го вдяна... те в такава вода се давят - директно! - даже не им остава време да гъкнат, когато вече са нагълтали водата... Вадил съм ги по 4 наведнъж такива...
Същото е и в живота... Не са видяли... Не са узряли... не са разбрали... И така, цялата България с тях "потъва"...
Ще те подкрепя с думите, които за сетен път повтарям тук и там: Комунизмът може да бъде най-хубавото нещо на Земята, което може да ни се случи... Ама де ги Комунистите?... Тях най-напред избиваха... ония "комунистчета, от оная БКП" -
 И! - Комунизъм на Земята не е имало Никъде досега! - всичко познато наречено с тази дума е било и ще бъде докогато има човечество, само и единствено Диктатура... било то на "пролетариата", било то на Демоса (т.е. изопачената и Тя - Демокрация!) или на някоя друга откачена прослойка... У нас с усилени темпове се задава Циганизацията... ако тя не успее - ред е на Туркизацията...  а ако и тя не успее - от Гей-зацията просто няма спасение!
Лошото е, че по-хубаво няма да става...
Хубавото е, че още по-лошо ще става!
Та така... да си знаем, де! - и да си го кажем докато е време! После да не вземе някой да се оправдава, че не бил разбрал!
Истината е проста - превърни роба в звяр, да се бие за коричка хлебец, а "ти" си живей Живота!
Проблемът е, че човешкото Съзнание не е дорасло за Големите, Светли Идеи и Идеали на Комунизма... Той така и си остана Утопия ... защото е невъзможно да превърнеш звяра във вегетарианец! - както ни внушават едни от христианските сектанти, че било възможно Лъвът да започне да пасе трева! - има го даже и на картинка! - гушнал се с едно детенце, а наоколо "млади кончета пият вода", а Лъвът - не трева, пардон! - слама щял да яде!
Цитирам:
стр.12 от "Ти можеш да живееш завинаги в Рай на Земята" на сектата на Йеховистите (дето забраняват преливането на кръв):
"Дори животните са мирни. Детето си играе с лъва, но няма причина за опасение, тъй като Създателят казва: "Леопардът ще си почива с ярето, телето и младият лъв и огоеното животно ще бъдат заедно, и още малко дете ще ги води... И лъвът ще яде слама, както бикът. Кърмаче ще играе над дупката на кобрата" (бил казал Исаия 11:6-9)
...
Боже, Боже - докъде опростяхме!
« Последна редакция: Декември 23, 2014, 10:09:10 am от Maistora52 »

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #273 -: Януари 14, 2015, 05:18:11 pm »
Напоследък има няколко външнополитически събития, които явно показват раболепието, овчедушието, продажността и подлостта на българските политици, спрямо собствения си народ. Впрочем, ти винаги са били такива. Както се казва: "Таким был, таким и остался".

Не на "Южен поток", каза главата на Газпром Алексей Милер: http://bulgarian.ruvr.ru/news/2015_01_14/Tvrdo-ne-na-JUzhen-potok-9920/

След като Путин сключи договор с Турция за газа, който щеше да минава през "Южен поток", европейските партенки се размърдаха, как сега да кажат на руснаците "хайде отново да го строим". Да, разчитаха, че Путин блъфира, но неееее, наказа ги жестоко. Сега Турция ще продава газ на цяла Европа и на нас - колониалните роби. Не само, че няма да получаваме 500 мил. долара/год. от транзита, ами ще плащаме надценка - принадена стойност на Турците.

Евалла, аферим, машалла на турците и тяхната политика. Те са пример за мен, за водене на политика в интерес на нацията им. Хем с едните добре, хем с другите. Сега не те се натискат да влизат в ЕС, а ЕС се натиск да ги вземе. Пък турците май вече не щат, защото, като сметнат, май Евразийския съюз или БРИКС им е по-изгоден за икономиката - по-големи пазари има там и по-непретенциозни.

Европейците, какво да правят сега, как да им се помогне  :D? - ами да си прекарват тръба до Турция, те ще ги снабдяват, така ще намалят зависимостта си от Русия, нищо че турците пък ще купуват от тях. Въпросът е да не е директно от кайнака, може да е заобиколно, но пък няма да е зависимо  ;D.

Друго политическо събитие, което не се съобщава по централните медии. През територията на България преминава бойна колона от верижни машини и тежка военна техника с развети украински знамена, по магистрала Хемус. Тайно нашето правителство се набърква в чужд конфликт и заема страна, тази на фашистите, както е било и по-рано. На въпроса към Бате им Бойко, що тайно пращаме въоръжение в Украйна, той отговори днес в НС, че това били коли на Кейфор. Тъй, ама те нямат знаци на Кейфор, а развети украински знамена. Това е то, плужеци и мижитурки...

В тази връзка, в Украйна се заформя мащабна военна операция. Ще се изтребва до крак всичко що е православно и русо, естествено с тайната благословия на нашите политици. Наше оръжие ще се ползва за убийство на етническите руснаци в Донбас. Европейските държави вече изтеглят своите наблюдатели, да не попаднат под огъня. Вече няма кой там да наблюдава, какво ще се случва.

http://bulgarian.ruvr.ru/news/2015_01_14/Zapadnite-strani-otzovavat-nabljudatelite-na-OSSE-ot-Ukrajna-7931/

България тайно се въвлича във война в Източна Европа и Близкият Изток, т.е. войната между Русия и САЩ.
« Последна редакция: Януари 15, 2015, 09:40:19 am от Maistora52 »

Неактивен edin

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 283
  • Гениалното, винаги е просто
« Отговор #274 -: Януари 14, 2015, 05:28:36 pm »
Бреее, а аз се чудех, каква е тази странна влакова композиция, която премина на път за Бургас. Като вземем предвид посещението на говедото Кери, явно се готви ново жертвоприношение. Тази година, светът ще заври май.....

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #275 -: Януари 14, 2015, 07:25:46 pm »
Бреее, а аз се чудех, каква е тази странна влакова композиция, която премина на път за Бургас. Като вземем предвид посещението на говедото Кери, явно се готви ново жертвоприношение. Тази година, светът ще заври май.....

Не си далече от истината,  edin. "Случайното" посещение на британския външен министър днес и предстоящото посещение утре на секретаря Джон Кери, на който ти направи комплимент, защото той е нещо много повече от едно просто говедо, е свързано преди всичко с подписването на договори, които дават зелена светлина на ГМО продукцията на САЩ в БГ и производството на шистов газ с концесионни договори, в които техни фирми ще ни надупчат плодородната земя, като швейцарско сирене, ще я изтровят безвъзвратно и завинги, както и реките и езерата ни, и ще ни продават вече техния газ взет от нас, като ще плащат по само 1% за концесията, както е със златото. Всичко е единствено и само, да се намали зависимостта на България от руския газ с цел да се спрат всякакви приходи за Русия, нека да фалира най-сетне...

Другото е подкрепата на България за американската политика в горещите военни точки на света.

Неактивен Maistora52

• I'm first Omnologist in World
  • Почетен член на Форума
  • Много Напреднал
  • Публикации: 1 643
« Отговор #276 -: Януари 15, 2015, 09:47:47 am »
Лошо!
Много лошо!
Светлината в "тунела" въобще изчезва!
Започва да ми мирише съвсем ясно на глобален конфликт!
Най-лошото е, че този път ама съвсем никой няма да дойде да ни "освобождава"!
Дреме им на х'американците... нали на тяхна територия има само полицейско "насилие"...
Май единственото място където няма да падат бомби ще е някъде около Патагония и Огнена Земя!

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #277 -: Януари 16, 2015, 11:13:21 am »
Майсторе, много се зарадвах днес, като прочетох, че Джон Кери - толкова високопоставен американски политик ни дойде на крака (какво уважение към нацията ни само), специално за нас, лишавайки се от задачите си, отделяйки от ценното си време, вероятно от филантропия и загриженост, да ни заяви:
"Америка е абсолютно загрижена за развитието на България и сега е дошло време да разшири сътрудничеството. САЩ твърдо стои зад съюзниците си от НАТО."
Цялото: http://bulgarian.ruvr.ru/2015_01_16/Belijat-dom-ne-ostavja-svoite-v-beda-2773/

Вярвам му. Наистина. Аз не съм като него обаче. Обикновено, като ми трябва нещо аз ходя да го търся, а не ме намира нещото. Интересно в този случай обаче не е така. Той идва не да търси нещо, а да дава, да дава. Вече ще спя спокойно, че нещата в държавата ще тръгнат на добре.
Впрочем предстоят още високопоставени визити в близките дни от високопоставени световни лидери - всички те ще помогнат на България по същите причини и начин, както ни помогнаха в навечерието на Втората световна война.

Активен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 7 020
« Отговор #278 -: Януари 16, 2015, 11:19:39 am »
Обаче кат стане въпрос за безвизово пътуване до Щатите ... много бързо го хваща амнезията. Третират ни като мексиканците и кубинците - евтина работна ръка и място за продаване на боклуците си.

Неактивен Брадатия

• Специалист
  • Подготвен
  • Публикации: 111
  • Мераклиите са повече от китайците!
« Отговор #279 -: Януари 16, 2015, 11:31:16 am »
Те евтина работна ръка си имат. Ще вдигнат квотата за младежки обучения и стажове. Трябва им мозък без пари. Като видят, че някой има зрънце и му осигуряват веднага условия за развитие. На 5 човека един да е високопродуктивен и си избиват разходите.

sheki

• Гост
« Отговор #280 -: Януари 16, 2015, 11:49:53 am »
Ще ни помогнат ама друг път ....

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #281 -: Януари 26, 2015, 10:09:25 am »
България е страната на неограничените абсурдни възможности. От мутра, която се занимава с рекет, може човек да се издигне до генерал, кмет на столица, премиер, а може и президент. Разбира се, дори и през ум не ми е минавало, че това не е единствено заслуга на индивида, а не на чужди служби, насаждащи "демокрация", които да речем инвестират в дадения индивид, лансират го в медиите които притежават, плащат му изборната кампания и организират платени протестни митинги, ако набелязания индивид е в опозиция. Още повече, когато тези чужди сили имат печатница за пари, колко му е машината да работи 1-2 мин., за да се случат тези неща.

Ето как нашият премиер "върти топуза и чекне лоста" в геополитически план: http://bulgarian.ruvr.ru/2015_01_24/Blgarski-zapadnoevropejski-i-amerikanski-paradoksi-7614/

Първо се спира "Южен поток" от страна на България, а сега започва строителството му, когато контрагента се е съгласил с изявената позиция и си е избрал друг купувач на газ - Турция. Явно в България правителствата страдат от търговско-политически мазохизъм. Има сделка, само когато има противоречиви насрещни волеизявления, иначе НЕ.  ;D

Но "Южен поток" е бял кахър на фона на започващата война, а България даде ясен знак, че ще участва в нея и започва да оформя фронтовата си линия. Започват да идват пари отвън за "модернизацията" на българската армия. Някой самарянин се е закахърил, че армията ни има нужда. Ще се инвестира в полигона "Ново село", където между впрочем няма ни една българска бойна единица. Ще се инвестира и във военната инфраструктура около Варна, защото там е най-голямата заплаха за България - морската ни граница с Русия. А Русия и "Ислямска държава" е всё равно - по данни на нашите модернизатори на армията ни.

Когато се сдобия с ген. на СЕ няма да обръщам никакво внимание на тези полит. събития, важното е, че повече няма да плащам 30 лв./мес., колкото обикновено ми е сметката. Ще хвърлям занапред цялото си внимание и усилия, за да спестя тези 30 лв. /мес., макар и да съм наясно, че ще ми ги вземат под друг предлог, като данък. Даже и огън да гори около мен, щом имам СЕ няма да ме интересува какво се случва в държавата ми, най-малко кой в какво я въвлича. Няма и да виждам, че за последните 25 г. населението намаля с повече от 2 мил., а пропорцията на останалия бълг. етнос се превърнал в малцинство. Какво от това, че се съсипа и продължава все така енергетиката и промишлеността - голяма работа.

Докато някой върти топуза в търсене на СЕ, друг върти цялата държава, като топуз и я чекне, като лост.
« Последна редакция: Януари 26, 2015, 10:25:52 am от EDM electronics »

Неактивен Аtos

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Публикации: 4 290
  • Мисля, следователно...мисля!
« Отговор #282 -: Януари 26, 2015, 12:33:36 pm »
EDM electronics, какви са тия сметки по 30 лв. на месец, бре?
Ти да не си си направил личен комунизъм ;D

А на някой друг (освен на мен) дали му е хрумвало, че въпросната "Ислямска държава" е пълна измишльотина на имащите нужда от перманентен враг?
Ако не измишльотина, то поне е генерирана от тях...?
Кой идиот ще си кръсти толкова малоумно организацията, питам? Освен някой, който е мнооого далеч като разбиране на ислямския фундаментализъм и самото себеусещане на мюсюлманите по принцип?
Не ви ли прилича на евтин, нискобюджетен американски филм, който се опитва да влезе в "бита и мисленето" на балканските нрави (ПРИМЕРНО) ? За американците "Петров", "Петрович" или "Петровски"  звучат по АБСОЛЮТНО ЕДНАКЪВ НАЧИН!
В резултат се получава пълен фарс и излагация, но те не го осъзнават!
Дали някой разбра, какво искам да кажа?

• Global Moderator
  • Много Напреднал
  • Z - Оркестър Вагнер
« Отговор #283 -: Януари 26, 2015, 02:50:52 pm »
atos, скоро даваха масово по дезинформационните централни телевизии още по-евтин и нискобюджетен американски филм.

Ще се сетиш ли?
Филмът се играеше във Франция. Маскирани терористи застрелват журналисти от списание "Шарли Ебдо". Те са с маски, организирани, стрелят професионално, но противно на логиката си забравят документите на местопрестъплението. Ми да, те всички терористи и престъпници днес правят така. Отиваш там, убиваш и си оставяш визитната картичка. Във филма обаче, въпреки, че беше представен, като документален, се видя от камерите, че е направо игрален. Ми те тия камери снимаха всяко тяхно движение бе, явно извънземните са ги задвижили, като се видели, че някой стреля. После, след като узнаха от визитките кои са терористите, тръгнаха да ги гонят. Ми то вече беше ясен края на филма. Въпреки, че обикновено се цели залавянето им, за да се разнищят клетките на "Ал Кайда", за да е по-силен екшъна, всеки уважаваш себе си, мислещ логично човек, вече знаеше края - обезателен разстрел. Никакви свидетели.

Съпътстващи кадри от сценария
Погребване в незнаен гроб и разпиляване в различни посоки - нека всички следи бъдат безвъзвратно загубени.
На следващия ден ново нападение пак от мюсюлманин. После и разстрел на френска полицайка. Това е за гарнитура, да няма никой съмнение, че това се прави от ислямски терористи. Защото само веднъж, един терористичен акт, може да предизвика съмнения, примерно на такива като мен.

Озадачаващи факти
Веднага, непосредствено при стрелбата довтаса на място френския президент, и забележете - без охрана. Ми той от какво да се страхува, к'во като е президент, може да е Рамбо. Явно е бил сигурен, че терористите ще му гарантират живота. Ми така де, те са се ядосали от карикатури, що да стрелят по президент.
Най-озадачаващото. Полицай участвал пряко в разследването се самоубил на следващия ден. Колко неочаквано. Не издържал човека. Разкрил "истинските терористи" с бели лица под маските и решил, че вече няма за какво да живее - теглил си куршума. Така е като разкриеш най-голямото убийство - вече не ти се живее. И накрая - с каква скорост беше организиран маршът в Париж. Обикновено за такива мероприятия, толкова масови се изисква голяма подготовка, иска се време. За кратък срок са били изготвени плакати, огромни моливи-макети, които изискват време и предварителна подготовка, повече от насрочения внезапен протест.

Последици и цели
Масова демонстрация в Париж срещу врага - ислямския тероризъм. Врага вече има ясен образ, такъв какъвто са го предначертали. Голям рев, голямо оплакване от всички световни лидери, които странно бързо се организираха и събраха в Париж. Поканите са се изпращали със скоростта на светлината. Загинали са няколко западни граждани в каузата за изграждането на образ на врага. Борбата иска жертви. Лошото в случая е, че те са невинни.

В същото време
В Нигерия терористичната ислямска терористична организация "Боко харам" избива за един ден над 2 000 души, като ги изгаря с огнехвъргачки. Хиляди овъглени трупове по земята. Как реагира същия този запад на още по-чудовищно престъпление. Ами никак, дори не го споменават. Файда от разлайването на кучета, щото умрели там някакви африканци - йок. Никакви дивиденти за каузата от това няма.

Колокото и някой да не вярва в конспирации, то фактите доста разколебават, а?  ;) Ето ги тук двойните стандарти: 12-13 загинали невинни граждани са по-ценни от 2 000 африканци, предимно жени и деца. В Нигерия никой високопоставен не отиде да марширува на плаца.

А за тока atos, вярно е - 30 лв. /мес. Това се постига с "извънземни технологии" без СЕ.  :D

Неактивен getca

• Сериозен Експериментатор
  • Стабилен
  • Публикации: 764
  • https://t.me/BGfreeman
    • http://analogov.com
« Отговор #284 -: Януари 26, 2015, 03:52:37 pm »
Поздравления за позицията, изразена в коментарите ви колеги, EDM и atos. Подкрепям напълно със следната статия и картинките към нея => JE SUIS ДОНБАСС

Не е ли вече време да изразим съпричастност към тия вандалщини, ставащи недалеч от нас. В добавка любимите ни политици  >:( слагат България на предния край на фронта срещу Русия. В най-скоро време руските ракети ше бъдат насочени срещу големите градове и военни бази у нас. Реално ние плащаме за американското безумие САЩ да бъдат властелини на света.
« Последна редакция: Януари 26, 2015, 03:56:15 pm от getca »