Това е положението приятели ! Подложих всичко на съмнение, като марксист (макар че не съм такъв) ! Няма грешка, няма лъжа и измама ! Резултатите са същите, както и преди два месеца ! Проумейте го най после ! Това не е DC електролиза ! Това не е ШИМ накъсан DC ! Това не са аудио честоти на Пухарич ! Това не е резонанс на Стенли Майер ! Не е Дейв Лутън, не е Рави ! Съвсем скоро nizo пусна един филм в раздела "филми... " ! Почти никой не му обърна внимание ! Там, Деспа Стоянова (Браун) каза нещо такова: след като баща и започнал да използва "ток на Тесла" дошли и резултатите (перефразирам) ! Вече бях тръгнал по този път ! Когато изгледах филма се развълнувах, защото разбрах че съм на прав път ! Отдавана притежавам двете книги на George Wiseman, "Brown`s Gas" book one и book two ! Той е изключителен фен на Yull Brown (Илия Вълков) ! Той съобщава в книгите си за тестове на сплитера BN1000 на Илия Вълков ! И потвърждава 136% ефективност ! Чрез тези книги, аз напреднах в разбирането си на процеса ! Научих че газовете в двуатомната си форма заемат 933 лт. обем произведени от 1 лт. вода ! В моноатомната форма- браун газ заемат 1866 лт. обем ! Това, според George Wiseman !
И така той твърди че ако успеем да извадим газовете в едноатомна форма ние получаваме 200% качествен газ ! Споделял съм с PyroVeso ! Едно от предположенията му за моят извънреден добив беше именно това, част газове в едноатомна форма ! Забележителен е пламъка ! Почти невидим ! Като поднесеш в него нещо, моментално го нагрява до стопяване ! Керамика визуално се нагрява до бяло ! Не може да се гледа в нея ! Някои керамики след това се разпадат ! Алуминиев радиатор за силова електроника се нагрява до около 250 градуса и започва да топли ! Когато поднеса пламъка под метален съд с вода, водата моментално завира на стълб в центъра ! Всичко това при добив не повече от 1.5 лт./мин. ! Не насилвам сплитера ! Макар че съм достигал инцидентно 3 лт. ! Не е конструиран за това ! При добив 1 лт. мин. според условията, и според уредите, приложената мощност в/у сплитера е 160 до 170 W !
Меря единствено в/у сплитера ! Няма да бъде коректно да прибавя загубите, особено на трансформатора в/у процеса ! По финансови причини, не мога да построя сплитер за директно управление от мрежата ! Тогава ще избягна, несъществени за процеса загуби, и мога да меря консумацията на входа ! Нека не забравяме че Фарадей, не е формулирал закона като е захранвал от мрежа опитите си! Пускам отново снимката на графиката тук, ако желаете пълно обяснение на това което виждате, ще го направя ! Ще направя снимка на параметрите, които извежда процесора на осцилоскопа ! Те са малко по щедри !