Асене, моето скромно мнение е че можеше да получиш много ценни съвети от хора като мен, които изгони от твоя форум. Да, можеха да не съвпадат с твоето виждане, може би щяха да бъдат поднесени по не много ласкав за теб начин, но "в спора се ражда истината". Смяташ ли че си запознат поне на 10% колкото мен по въпроса за изгарянето на горива? Как сега да дискутирам с теб резултатите от тия кутии по газопровода на една инсталация, дет ги беше показал на една снимка? Или не те интересува, че човек като мен има контакти с вероятно половината от предприятията, изгарящи газ в България? Човек, който е запознат ако щеш и с нормативните уредби, касаещи проектирането и изпълнението на такива инсталации, и който може да ти каже кое е разрешено и кое не, и да предпази някой от твоите клиенти от това да му спрат предприятието, щото някой е бърникал по газопроводната система? Човек, когото ако успееш да го убедиш, би могъл да ти осигури клиенти докат се пенсионираш?
Да не говоря, че съм човек който се занимава и с автоматизация, с компютри и контролери и бих могъл да давам съвети или дори да изработя някакви неща, които са ти нужни за твоите разработки.
Не, просто ме банна, щото не те кефи моя начин на мислене и езика ми. Ми хубаво... оправяй се както можеш. Но това не е конструктивен подход.
За автомобилните оптимизатори - глупостите които твърдиш че има умишлено поставени ограничения в компютрите на колите само и само да не може сместа да се оптимизира отблъскват огромна част от хората, които са грамотни и които биха могли наистина да поровят в колата си и да покажат възможностите на твоята система. Ти си се прицелил в продажбата на твоите изделия само към блондинки, на които доливаш и течност за мигачи като бонус...
Разберете го - в диалога се раждат някакви смислени неща. Конфронтацията и затръшването на вратата не са решение.
ЕДМ-е - ти си същия - палиш се по детски от всичко. Естествено че от време на време ще ти паля фитила само за да те видя как скачаш на метър от земята
Толкоз ли пък не носиш на майтап бе, пич? Майка ти ли обидих че така се впрягаш? Напсувах ли те, какво? Оперирали са те от чувство за хумор ли? Егати Русията, егати Путин-а.
Айде, Кадуцея го разбирам - той върти някакъв бинес, и отрицателни коментари го удрят по джоба. Ама ти що заставаш на амбразурата за най-дребното? Верно почвам да си мисля някои неща, и ще се оглеждам за сливенска жигула около портала на руското посолство - поне оттам минавам всеки ден
Усмихнете се, вижте какъв хубав ден е навън. Не се впрягайте излишно, гледайте на нещата от положителната посока. А аз отивам на погребението на баща ми...