Да, да... и един мармонт завива шоколад.
А това да ти го напомням ли?
Това ли успя да измислиш, като няма какво да кажеш.....
Препратки към абстрактни изображения, ей така просто подхвърлени с неизвестна история, не ти дават някакво предимство на компромат на властта. Мисля, че ти обясних някои положения, които ти иначе си мислеше, че в другите държави нещата стоят по по-различен начин, не просто си подвластен на русофобскта пропаганда и не можеш да мислиш обективно.
Понеже съм живял в западна държава за разлика от теб, имам по-добра представа що е туй "демократична власт" от първо лице. Ставал съм неволно свидетел на полицейско насилие, престрелки с автоматично оръжие в градски условия и дори веднъж на убйство на един младеж, който направи обир на местен малък хранителен магазин - чакаха го да излезе, той се предаде, но полицаите го застреляха от злоба, защото е емигрант. Та ти ли Ве, ще ми казваш кое, как е?
Не ме карай да копирам подобни на твоите снимки от демократичното отношение на властта в "САЩ", че там не само надуват очите, но дори за елементарна проверка на шофьорска книжка може и да те застрелят, ако нещо мърдаш повечко. Ето само малък пример за какво говоря:
На това горе свобода и демокрация ли му викаш?
Тия дето са мъкнели кораби с роби от Африка, дето са ги горили с огнехвъргачки куклус-клан, дето бутафорно разследваха президента си Тръмп за държавна измяна и сговор с Путин или дето техния президент Тръмп се намеси грубо в нашата съдебна система и по негово предположение повдигнаха обвинение на българския гражданин Малинов за държавна измята, затова че бил ходил в Москва и руския президент го наградил, на това ли му викате демокрация?
Алооууу, нещо криворазбрал си градския начин на живот и що е туй изкуство си го объркал със списание Плейбой за чекибойци....